![]() |
غیر انتفاعی یا مجازی یا پیام نور نرم افزار رتبه بالا ؟ - نسخهی قابل چاپ |
غیر انتفاعی یا مجازی یا پیام نور نرم افزار رتبه بالا ؟ - ahangha88 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ
سلام دوستان اول به دوستانی که قرار هست به بنده بخندن عرض کنم من هیچوقت برای کنکور نخوندم و همیشه از سال ۹۱ که فارق التحصیل شدم در دو کنکور ارشدی که شرکت کردم با اطلاعات قبلی بوده که تست زدم و هیچوقت درسی برای کنکور نخوندم.اینو برای دوستانی گفتم که شاید بگن خسته نباشی رتبه چند هزار آوردی. حالا اصل مطلب: پارسال معماری مجازی بهشتی تهران قبول شدم اما به دلیل بیکاری و هزینه زیاد تحصیل کلاً بیخیالش شدم امسال هم مجدد دست گرمی یه بار دیگه شرکت کردم اینبار گرایش خودم یعنی نرم افزار رو فقط زدم و با رتبه بالا یه چند هزار کمتر از آخرین نفر قبولی که ۱۰۰۰۰ هست غیر انتفاعی و پیام نور و مجازی مجاز شدم ۸۰۰۰ شدم حالا میخوام ببینم با این رتبه بالا امکان قبول شدن در مجازی غیرانتفاعی یا کلاً دانشگاهی هست یا خیر؟ |
غیر انتفاعی یا مجازی یا پیام نور نرم افزار رتبه بالا ؟ - F.N.44 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ب.ظ
من هم دقیقا سوال بالا رو دارم برای یه بنده خدایی لطفا با احتساب تکمیل ظرفیت بگین یه سوال دیگه بازم هم برای یه بنده خدا ![]() |
غیر انتفاعی یا مجازی یا پیام نور نرم افزار رتبه بالا ؟ - miss_mx - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ ب.ظ
با ۲۰۰۶ نرم افزار غیر انتفاعی امیدی هست؟ |
غیر انتفاعی یا مجازی یا پیام نور نرم افزار رتبه بالا ؟ - ahangha88 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۸ ب.ظ)miss_mx نوشته شده توسط: با ۲۰۰۶ نرم افزار غیر انتفاعی امیدی هست؟بله هست چون توی قبولی های پارسال بالای ۳ هزار هم قبولی غیر انتفاعی داشت |
غیر انتفاعی یا مجازی یا پیام نور نرم افزار رتبه بالا ؟ - mahdieh1 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۳ ب.ظ
الان اگه پیام نور و مجازی رو انتخاب نکرده باشی موقع انتخاب رشته میتونی مجازی بزنی؟بعد میخواستم ببینم واسه هوش تا چه رتبه ای دولتی روزانه بعد شبانه و مجازی و غیرانتفاعی میشه قبول شد؟ |
غیر انتفاعی یا مجازی یا پیام نور نرم افزار رتبه بالا ؟ - ahangha88 - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۵۵ ب.ظ
بله میتونی نمیدونم تا چه رتبه ای توی انجمن بگردید این موراد هست |
غیر انتفاعی یا مجازی یا پیام نور نرم افزار رتبه بالا ؟ - ماهسان لیما - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ب.ظ
میشه به این سوالا جواب بدید؟؟؟؟؟ ۱>"" میخواستم ببینم واسه هوش تا چه رتبه ای دولتی روزانه بعد شبانه میشه قبول شد؟ "" ۲>""شبانه قبول شیم بریم،سال بعد روزانه قبول شیم میتونیم بریم""؟ ۳>""کسی اطلاعی از سطح علمی و اساتید "موسسه غیرانتفاعی روزبهان- ساری" و "موسسه غیرانتفاعی علوم و فناوری آریان- امیرکلابابل" داره؟؟؟؟؟"" |
غیر انتفاعی یا مجازی یا پیام نور نرم افزار رتبه بالا ؟ - ماهسان لیما - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۷ ب.ظ
کسی نیست جواب بده:-( |
غیر انتفاعی یا مجازی یا پیام نور نرم افزار رتبه بالا ؟ - unicornux - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ب.ظ)ماهسان لیما نوشته شده توسط: >""کسی اطلاعی از سطح علمی و اساتید "موسسه غیرانتفاعی روزبهان- ساری" و "موسسه غیرانتفاعی علوم و فناوری آریان- امیرکلابابل" داره؟؟؟؟؟"" جفتشون یک سطحن. نمیشه واقعن مقایسه کرد. استاداشون کی هست نمیدونم. اما واقعا دوست دارم بدونم. احتمالا همون استادای پیام نور و آزاد ساری باشن. |
غیر انتفاعی یا مجازی یا پیام نور نرم افزار رتبه بالا ؟ - mndn - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ
٣٩٢ صفاهان شبکه میاره ؟ |
غیر انتفاعی یا مجازی یا پیام نور نرم افزار رتبه بالا ؟ - saeedehs - 02 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
بله میاره نگران نباش |