انتخاب رشته ۲۷۳ هوش مصنوعی - نسخهی قابل چاپ |
انتخاب رشته ۲۷۳ هوش مصنوعی - espanta - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ق.ظ
بنظرتون کجا قبول میشم؟ امیدی به فردوسی هست؟ فقط روزانه |
RE: انتخاب رشته ۲۷۳ هوش مصنوعی - mehrnoosh423 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ق.ظ
البته که امید هست انشاالله که روزانه فردوسی قبول مشی. توی همین انجمن یه نگاهی به قسمت قبول شدگان نهایی مانشت بندازی میبینی پارسال با ۳۰۰ هم روزانه فردوسی قبول شدن |
RE: انتخاب رشته ۲۷۳ هوش مصنوعی - espanta - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ق.ظ)mehrnoosh423 نوشته شده توسط: البته که امید هست انشاالله که روزانه فردوسی قبول مشی. توی همین انجمن یه نگاهی به قسمت قبول شدگان نهایی مانشت بندازی میبینی پارسال با ۳۰۰ هم روزانه فردوسی قبول شدن ممنون. ولی اصلا نمیدونم کجاها ممکنه قبول بشم. آخه امسال با توجه به بالا رفتن ضریب تخصصی ها گرایشا تقریبا تفکیک شدن و مثل سالای قبل نیست که بگیم تعداد زیادی میرن نرم افزار و ظرفیت هوش خالی میمونه. توکل بر خدا |
RE: انتخاب رشته ۲۷۳ هوش مصنوعی - mehrnoosh423 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ
بله همپوشانی کم شده ولی شمام مثل من امیدواراااااااااااااانه به بررسی دانشگاه ها ادامه بده |
RE: انتخاب رشته ۲۷۳ هوش مصنوعی - espanta - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ)mehrnoosh423 نوشته شده توسط: بله همپوشانی کم شده ولی شمام مثل من امیدواراااااااااااااانه به بررسی دانشگاه ها ادامه بده رتبه شما چند شد؟ |
انتخاب رشته ۲۷۳ هوش مصنوعی - mehrnoosh423 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۴ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۰ ق.ظ)espanta نوشته شده توسط:من علوم کامپیوتر ۴۹(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ)mehrnoosh423 نوشته شده توسط: بله همپوشانی کم شده ولی شمام مثل من امیدواراااااااااااااانه به بررسی دانشگاه ها ادامه بده هوش ۲۸۰ |
انتخاب رشته ۲۷۳ هوش مصنوعی - berkeley - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۳ ب.ظ
انشاا.. که بگیره ولی از نظر من نمی گیره. یعنی شاهرود و تبریز و اینا رو بچسب. و تو انتخاب رشته مراقب باش ترتیب این جور دانشگاهها رو چطور میچینی.چون امسال همپوشانی کمتره و ی خورده خطریه! |
RE: انتخاب رشته ۲۷۳ هوش مصنوعی - espanta - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۳ ب.ظ)berkeley نوشته شده توسط: انشاا.. که بگیره ممنونم بنظرت شاهرود بهتره یا تبریز؟ محل زندگیم به شاهرود نزدیکتره |
RE: انتخاب رشته ۲۷۳ هوش مصنوعی - berkeley - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ)espanta نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۳ ب.ظ)berkeley نوشته شده توسط: انشاا.. که بگیره شاهرود سابقش تو هوش بیشتره و طرفیت پذیرش دکتراش هم بیشتره در همین حد اطلاع دارم! |
RE: انتخاب رشته ۲۷۳ هوش مصنوعی - parinaz_st70 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۹ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ق.ظ)mehrnoosh423 نوشته شده توسط: البته که امید هست انشاالله که روزانه فردوسی قبول مشی. توی همین انجمن یه نگاهی به قسمت قبول شدگان نهایی مانشت بندازی میبینی پارسال با ۳۰۰ هم روزانه فردوسی قبول شدن با استفاده از اطلاعات پارسال به هم امید واهی ندیم . جدی خیلی ضد حاله ! خیییلی ! امسال هیچچی معلوم نیس به خاطر همپوشانی ......یعنی اصلن هیچچی معلوم نیست. ناامید هم نکنیم بزنیم ببینیم چی میشه . این سنجش هم هر سال یه بازی در میاره پس اصلن قبول شده های سال های قبل و نگاه نکنیم بهتره . فقط آتیش گرفتن داره . |