تالار گفتمان مانشت
۳۰۶ گرایش ۱ و ۴ - نسخه‌ی قابل چاپ

۳۰۶ گرایش ۱ و ۴ - abibib - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ق.ظ

سلام

در مورد انتخاب رشته اگه کسی اطلاعاتی داره با این رتبه کجا ها رو میارم ممنون میشم بگه .

RE: 306 گرایش ۱ و ۴ - abibib - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ق.ظ)abibib نوشته شده توسط:  سلام

در مورد انتخاب رشته اگه کسی اطلاعاتی داره با این رتبه کجا ها رو میارم ممنون میشم بگه .

میگم با توجه به درصد مدیریت و تخصصی ام به نظرتون رتبم نباید بهتر میشد ؟ آخه یکی بگه چجور حساب میشه رتبه ها

[تصویر:  rotbe.JPG]

۳۰۶ گرایش ۱ و ۴ - neda.h - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ ب.ظ

چرا بنظر من باید بهتر میشدی

۳۰۶ گرایش ۱ و ۴ - tayebe68 - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ)abibib نوشته شده توسط:  میگم با توجه به درصد مدیریت و تخصصی ام به نظرتون رتبم نباید بهتر میشد ؟ آخه یکی بگه چجور حساب میشه رتبه ها

دوست من هم که رتبش ۲۱۹ شده همینو می گفت، که در مقایسه با پارسال با این درصدا توقع رتبه بهتری رو داره !
کنکور رقابتیه، شاید امسال میانگین کلی بالا کشیده، مثلا امسال من تا تخصصی ۸۳ درصد رو دیدم، ولی بعید می دونم پارسال کسی همچین درصدی رو زده باشه

RE: 306 گرایش ۱ و ۴ - mndn - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۵ ب.ظ

(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ ب.ظ)tayebe68 نوشته شده توسط:  
(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ)abibib نوشته شده توسط:  میگم با توجه به درصد مدیریت و تخصصی ام به نظرتون رتبم نباید بهتر میشد ؟ آخه یکی بگه چجور حساب میشه رتبه ها

دوست من هم که رتبش ۲۱۹ شده همینو می گفت، که در مقایسه با پارسال با این درصدا توقع رتبه بهتری رو داره !
کنکور رقابتیه، شاید امسال میانگین کلی بالا کشیده، مثلا امسال من تا تخصصی ۸۳ درصد رو دیدم، ولی بعید می دونم پارسال کسی همچین درصدی رو زده باشه

به نظر منم با درصدهایی که من زدم هم با ید رتبم بهتر میشد ،

درسته امسال تخصصی آسونتر بود ولی مشترک خیلی سخت بود ، خیلی ها شبکه نزدن یا ساختمان داده مثل پارسال
نمیشد بزنی ،
بچه ها اگر تهران هستید خواهشا فردا یه سر برین سنجش ،

۳۰۶ گرایش ۱ و ۴ - abibib - 28 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ ب.ظ

(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ق.ظ)abibib نوشته شده توسط:  سلام

دوستان به نظرتون روزانه یا شبانه کجا ها رو میارم ؟

رتبه ۳۰۶ گرایش ۱ و ۴ آیتی