کمک برای انتخاب رشته رتبه ۵۸ کدوم دانشگاه های تهران؟ - نسخهی قابل چاپ |
کمک برای انتخاب رشته رتبه ۵۸ کدوم دانشگاه های تهران؟ - unknown! - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ
سلام به کمکتون احتیاج دارم میشه راهنمایی بکنین تو ترتیب دانشگاه های زیر از همه کسایی که اطلاعات دارم درخواست کمک میکنم بچه های ارشد و دکتری مخصوصا با تشکر نرم تهران-نرم امیرکبیر-الگوریتم تهران-نرم شهید بهشتی -نرم تربیت مدرس -نرم علم و صنعت |
کمک برای انتخاب رشته رتبه ۵۸ کدوم دانشگاه های تهران؟ - matt2007 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ق.ظ
این سوال رو من هم دارم ممنون میشم دوستان نظرشون رو بگن |
کمک برای انتخاب رشته رتبه ۵۸ کدوم دانشگاه های تهران؟ - misagh01 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ
نرم تربیت مدرس رو با چه رتبه ای میشه قبول شد؟ در کل مدرس نسبت به علم و صنعت بهتره؟ |
کمک برای انتخاب رشته رتبه ۵۸ کدوم دانشگاه های تهران؟ - nkhdiscovery - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ
والا به نظر من تربیت مدرس سطحش بالاتر از علم و صنعته، یه سال یادمه تعداد مقالاتش در مجموع بیشتر از شریف شده بود ( دو تا البته تو ششصد و خردهای :دی ) ولی تربیت مدرس اسمش تو دنیا هم بهتر در اومده هم اینکه فقط ارشد و دکتراست و خود این خیلی جو دانشگاه رو عوض میکنه |
RE: کمک برای انتخاب رشته رتبه ۵۸ کدوم دانشگاه های تهران؟ - unknown! - 23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ)nkhdiscovery نوشته شده توسط: والا به نظر من تربیت مدرس سطحش بالاتر از علم و صنعته، یه سال یادمه تعداد مقالاتش در مجموع بیشتر از شریف شده بود ( دو تا البته تو ششصد و خردهای :دی )مرسی از راهنماییتون نظرتون راجع به شهید بهشتی چی هست؟ بازم ممنون. |