۲۵۳ آی تی- ۳۱۲ شبکه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۲۵۳ آی تی- ۳۱۲ شبکه - lida.p - 21 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ
من کجا قبول میشم؟؟؟ |
RE: 253 آی تی- ۳۱۲ شبکه - lida.p - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ق.ظ
من الان دانشجوی ترم اول شبکه امیرکبیرم(مجازی). به نظرتون ممکنه یه چیز بهتر قبول شم با این رتبه؟! لطفا نظراتونو بگید... من چیکار کنم؟ |
RE: 253 آی تی- ۳۱۲ شبکه - mndn - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۰۵ ق.ظ)lida.p نوشته شده توسط: من الان دانشجوی ترم اول شبکه امیرکبیرم(مجازی). به نظرتون ممکنه یه چیز بهتر قبول شم با این رتبه؟! سلام امیرکبیرکه مجازی شبکه نداره ؟؟؟؟؟ تو دفترچه پارسال نبود چطوری قبول شدید!!!!!!!! |
RE: 253 آی تی- ۳۱۲ شبکه - lida.p - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ق.ظ
دانشگاه خودش امتحان گرفت. با کنکور نبود |
RE: 253 آی تی- ۳۱۲ شبکه - mndn - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ق.ظ)lida.p نوشته شده توسط: دانشگاه خودش امتحان گرفت. با کنکور نبود کی اعلام کرد ؟ شهریور؟ من تو گرایش شبکه ۳۹۲ شدم ، فکر نکنم جایی بیارم ، مجازی شما پایان نامه داره ؟ |
RE: 253 آی تی- ۳۱۲ شبکه - lida.p - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ق.ظ
دی ماه بود امتحانش یه ماه قبلشم اعلام کرده بود فکر میکنم. حالا به نظرتون من چیکار کنم؟؟ |
RE: 253 آی تی- ۳۱۲ شبکه - mndn - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ق.ظ)lida.p نوشته شده توسط: دی ماه بود امتحانش با ۲۵۳ ای تی فکر کنم شبانه بیاری ،،،یکم ظرفیت ها زیاد شده ، با رتبه ۳۱۲ نمی دونم خودم هم گیرم ، شبانه میزنی ؟؟؟؟؟ |
RE: 253 آی تی- ۳۱۲ شبکه - lida.p - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ق.ظ
من آموزش محورم ولی اگه معدلمون بالای ۱۶ بشه پروژه میدن بهمون اگرم بتونیم ۲ تا مقاله بدیم پژوهش محور میشیم |
۲۵۳ آی تی- ۳۱۲ شبکه - saeedehs - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ق.ظ
با ۲۵۳ ایتی قم قبول میشید انتخاب رشته های بچه ها و رتبه هاشونا ببینید از پارسال خوب شدید که کاش منم ۲۵۰ شده بودم مجازی ترم اول چقدر هزینه دادید؟غیرانتفاعی ها رو نمیدونید هزینش چطوره؟ |
RE: 253 آی تی- ۳۱۲ شبکه - lida.p - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۴ ق.ظ
آره شبانه هم میزنم شما از شهریه هاش خبر دارین؟ |
RE: 253 آی تی- ۳۱۲ شبکه - mndn - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ق.ظ)lida.p نوشته شده توسط: من آموزش محورم ولی اگه معدلمون بالای ۱۶ بشه پروژه میدن بهمون اگه این طوریه خیلی خوبه ، همون امیرکبیر ادامه بده ، بهتره از اینه که یکسال عقب بیافتی،،،، کی وقت کردی فوق بخونی ؟ فکر کنم شبانه ترمی ۲ میلیون بشه ، مثل غیرانتفاعی ،، |
RE: 253 آی تی- ۳۱۲ شبکه - lida.p - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ق.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: با ۲۵۳ ایتی قم قبول میشید حدود۲ میلیون و نیم شد. اگه بشه قم که خوبه... از غیرانتفاعی ها خبر ندارم (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ ق.ظ)mndn نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ق.ظ)lida.p نوشته شده توسط: من آموزش محورم ولی اگه معدلمون بالای ۱۶ بشه پروژه میدن بهمون یک هفته بعد از کنکور سراسری جوابای امیرکبیر اومد خیلی سخته شبکه به نظرم |
RE: 253 آی تی- ۳۱۲ شبکه - mndn - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ)lida.p نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ق.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: با ۲۵۳ ایتی قم قبول میشید به نظرت این تعداد ظرفیت اضافه شده برای شبکه به ما هم میرسه ؟؟؟ |
RE: 253 آی تی- ۳۱۲ شبکه - lida.p - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق.ظ)mndn نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ)lida.p نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ق.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: با ۲۵۳ ایتی قم قبول میشید اگه قرار باشه به ما هم برسه، میرسه هرجور که شده به نظر من هر اتفاقی میتونه بیفته. قابل پیش بینی نیست... |
RE: 253 آی تی- ۳۱۲ شبکه - mndn - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۶ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ق.ظ)lida.p نوشته شده توسط:راست میگی باید امیدوار بود...........(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق.ظ)mndn نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ ق.ظ)lida.p نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ق.ظ)saeedehs نوشته شده توسط: با ۲۵۳ ایتی قم قبول میشید فکر میکردی رتبت این بشه ؟؟؟؟ |