![]() |
بحث در باره ی اعلام اسامی چند برابر ظرفیت - نسخهی قابل چاپ |
بحث در بارهی اعلام اسامی چند برابر ظرفیت - alime - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۶ ب.ظ
سلام به همهی دوستان تو این تاپیک می تونیم دربارهی اسامی چند برابر ظرفیت اعلام شده برای دانشگاههای بورسیه ای، مجازی و ...بحث کنیم یه سوال، آیا اگه در یک مصاحبه شرکت کنیم و قبول شیم نمی تونیم تو دیگر رشته هایی که تو نتایج نهایی میاد قبول شیم؟ |
RE: بحث در بارهی اعلام اسامی چند برابر ظرفیت - nader14y - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۰ ب.ظ
اگه تو دانشگاه شاهد یا مالک اشتر قبول شی و تو دانشگاه دیگه با اولویت پایینتر قبول شی تو نتیجه نهایی جفتشو قبولی میزنه. یعنی این دو تا دانشگاه که مصاحبه دارن موازی با رشته-دانشگاه های دیگن |
RE: بحث در بارهی اعلام اسامی چند برابر ظرفیت - mobina - 30 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۷ ب.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۰ ب.ظ)nader14y نوشته شده توسط: اگه تو دانشگاه شاهد یا مالک اشتر قبول شی و تو دانشگاه دیگه با اولویت پایینتر قبول شی تو نتیجه نهایی جفتشو قبولی میزنه. یعنی این دو تا دانشگاه که مصاحبه دارن موازی با رشته-دانشگاه های دیگن ۱ سوال چدر مورد روزانه مالک اشتر. اگر بر فرض دانشگاه اولویت پایینتر را شبانه قبول بشم و تو مصاحبه روزانه مالک اشتر قبول بشم از اونجایی که دولتی هستش اگه نرم سال دیگه محروم می شم یا قضیه این دانشگاه فرق می کنه؟ برای من روزانه و شبانه مالک اشتر هر دو را انتخاب کرده |
RE: بحث در بارهی اعلام اسامی چند برابر ظرفیت - nader14y - 31 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۵۹ ب.ظ
واسه سیستم سنجش روزانه شبانه فرقی نداره.یعنی هم میتونه روزانه مالک اشتر رو بری هم میتونی شبانه دانشگاه دیگه..گفتم که مالک و شاهد موازی دانشگاههای دیگن |
بحث در بارهی اعلام اسامی چند برابر ظرفیت - kabirkooh - 31 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۱۰ ب.ظ
بچهها من مالک اشتر رو آخرای انتخاب رشتم زدم یعنی اگه تو انتخابای قبلش قبول بشم حتی اگه تو مصاحبه مالک هم قبول بشم باید رشته اولی که قبل مالک قبول شدم رو برم؟ کسی میدونه؟ اگه اینطوریه نرم برا مصاحبه!!!!! |