کدام شاخه هوش مصنوعی ؟ - نسخهی قابل چاپ |
کدام شاخه هوش مصنوعی ؟ - shahryar711 - 12 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ق.ظ
سلام من چند سوال در مورد شاخه های هوش مصنوعی مثل لرنینگ-پردازش تصویر-پردازش صوت-داده کاوی و ... دارم ۱/کدام شاخه جذاب تر است؟ ۲/کدام شاخه سخت تر است؟ ۳/کدام شاخه مطالبش بیشتر بروز می شه؟ ۴/از لحاظ بازار کار کدام شاخه بهتر است؟ ۵/کدام شاخه گسترده تر و وسیع تر و جمع تر است؟ ۶/کدام شاخه زمینه تحقیقاتی بهتری دارد؟ |
کدام شاخه هوش مصنوعی ؟ - alirezad - 14 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۴۵ ق.ظ
به نظرم نمیشه یه سری از اینها رو از هم جدا دونست. مثلا لرنینگ و داده کاوی به همه چی ربط دارن. یا مثلا مباحث پردازش ویدئو به پردازش تصویر مرتبطه. به همین خاطر توی حوزه کاربردی و جذابیت همه با هم جذابتر هستند و همچنین برنامه های کاربردی تری میشن. ولی اگر می خوای توی حوزه آکادمیک کار کنی و مثلا روی یک الگوریتم ویژه مانور بدی به نظر من پردازش ویدئو و گفتار بسیار جذابتر و چالش برانگیزتره. در مورد سختر بودن دقیقا نمی دونم ولی می دونم داده کاوی از همه آسونتره |
کدام شاخه هوش مصنوعی ؟ - shahryar711 - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ ق.ظ
بچه ها کسی نمی تونه منو راهنمایی کنه ؟ |
کدام شاخه هوش مصنوعی ؟ - sherkat - 17 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ق.ظ
سلام ۱) هر شاخه ای که به علاقت نزدیکتر باشه ! ۲) هر شاخه ای علاقه نداشته باشی برات سخت میشه . اگر به مباحث سیگنال علاقه نداری سراغ پردازش صوت نرو . اگه به درک ریاضی علاقه نداری سراغ پردازش تصویر نرو . ۳) نمیدونم . ولی مثلا سیستمهای خبره شاید خیلی بروز نشه یا حتی اشباع شده باشه (تحقیق کن)! ۴) روزی دست خداست . از کجا میدونی ۴ ، ۱۰ ، ۲۰ ، ۳۰ سال دیگه تو ایران چه شاخه ای بیشتر کاربرد داره ؟؟!! |