![]() |
گرایش هوش مصنوعی(۲۳۵۶) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
گرایش هوش مصنوعی(۲۳۵۶) - bibimaryam - 01 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۷ ب.ظ
با سلام رتبه ۸۱ زبان ۳۲ استعداد ۳۶ تخصصی ۲۵ امیدی ندارم ![]() |
گرایش هوش مصنوعی(۲۳۵۶) - msghasemi - 02 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ
سلام زبان ۸ استعداد ۳۷ مشترک ۲۸ رتبه:۱۱۹ |
RE: گرایش هوش مصنوعی(۲۳۵۶) - majid0001 - 02 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۹ ب.ظ
زبان ۴۲ استعداد ۲۹ تخصصی ۲۵ معدل موثر:۱۶/۳۵ رتبه: ۹۱ خوب بود برای من چون هیچی نخونده بودم، هیچی ![]() |
RE: گرایش هوش مصنوعی(۲۳۵۶) - vahid88 - 05 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۰۹ ق.ظ
زبان: ۲۲ درصد استعداد: ۱۷ درصد تخصصی: ۳۸ درصد رتبه: ۵۵ |
RE: گرایش هوش مصنوعی(۲۳۵۶) - irisadaf - 05 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ
آخرین نفر مجاز روزانه و شبانه چن بوده ؟!!! |
RE: گرایش هوش مصنوعی(۲۳۵۶) - bibimaryam - 05 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۴۴ ب.ظ)irisadaf نوشته شده توسط: آخرین نفر مجاز روزانه و شبانه چن بوده ؟!!! آخرین نفر روزانه: امسال ۱۰۴، سال گذشته: ۷۵ آخرین نفرﺩﻭﺭﻩ ﻧﻮﺑﺖ ﺩﻭﻡ،ﭘﻴﺎﻡ ﻧﻮﺭ،ﻏﻴﺮﺍﻧﺘﻔﺎﻋﻲ ﻭ ﭘﺮﺩﻳﺲ ﺧﻮﺩﮔﺮﺩﺍﻥ: امسال ۲۰۹، سال گذشته: ۱۴۹ |
گرایش هوش مصنوعی(۲۳۵۶) - hhp59 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ
دوستانی که رتبه ۵۵ و ۹۱ آوردن میتونن بگن که تراز آنها چند شده است؟ |
RE: گرایش هوش مصنوعی(۲۳۵۶) - vahid88 - 06 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ب.ظ
با سلام نمره کل یا تراز من ۵۲۹۸ هست. و رتبم ۵۵ |
RE: گرایش هوش مصنوعی(۲۳۵۶) - majid0001 - 08 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۹ ق.ظ
(۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۳۶ ب.ظ)hhp59 نوشته شده توسط: دوستانی که رتبه ۵۵ و ۹۱ آوردن میتونن بگن که تراز آنها چند شده است؟ رتبه ۹۱ تراز ۴۸۸۳ |
گرایش هوش مصنوعی(۲۳۵۶) - hhp59 - 08 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ
با سلام رتبه من ۷شده و انتخابام به صورت زیر هستش. به نظر دوستان خوبه؟ بقیه دوستان انتخاباشون رابنویسند لطفا ۱-امیرکبیر ۲-شهید بهشتی ۳- شاهرود ۴- اصفهان ۵- یزد |
RE: گرایش هوش مصنوعی(۲۳۵۶) - yaser.b - 08 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ)hhp59 نوشته شده توسط: با سلام رتبه من ۷شده و انتخابام به صورت زیر هستش. به نظر دوستان خوبه؟ بقیه دوستان انتخاباشون رابنویسند لطفا لطفا کارنامه خود رو بگذارید با تشکر |
RE: گرایش هوش مصنوعی(۲۳۵۶) - hhp59 - 11 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ق.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ)yaser.b نوشته شده توسط: [quote='hhp59' pid='266239' dateline='1398660134'] لطفا کارنامه خود رو بگذارید با تشکر استعداد ۱۴ زبان ۳۸ تخصصی ۵۷ |
RE: گرایش هوش مصنوعی(۲۳۵۶) - yaser.b - 12 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ق.ظ)hhp59 نوشته شده توسط:تعداد شرکت کننده رشته هوش امسال چند نفر بودن(08 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ)yaser.b نوشته شده توسط: [quote='hhp59' pid='266239' dateline='1398660134'] با تشکر |
گرایش هوش مصنوعی(۲۳۵۶) - hhp59 - 15 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۴۵ ب.ظ
لطفا دوستان بگن که با چه رتبه ای به چه دانشگاههایی معرفی شده اند |
گرایش هوش مصنوعی(۲۳۵۶) - omid.n1990 - 26 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ)hhp59 نوشته شده توسط: با سلام رتبه من ۷شده و انتخابام به صورت زیر هستش. به نظر دوستان خوبه؟ بقیه دوستان انتخاباشون رابنویسند لطفارتبه ۷ بعد دانشگاه شاهرود و یزد! دلیل خاصی داره؟ دانشگاه شیراز تو هوش چه ایرادی داشت؟ یا حداقل شانستون رو تو دانشگاه شریف و تهران آزمایش نکردید، واقعا واسم جای سوال هست قبول دارم که چون شما با این رتبه فقط پنج انتخاب اولتون دعوت به مصاحبه می شدید و نباید همه رو زد تهران چون ریسک اش زیاده و پنج دانشگاه اول تهران به هر دلیل ممکنه تایید نشید ولی زدن اصفهان بعد از شاهرود هم به نوعی برام سواله |