تالار گفتمان مانشت
دانشگاه اصفهان - رشته‌ی IT [بحث و نظر] - نسخه‌ی قابل چاپ

دانشگاه اصفهان - رشته‌ی IT [بحث و نظر] - Mohammad-A - 26 فروردین ۱۳۹۳ ۰۴:۳۸ ب.ظ

[attachment=15722]

سلام.
ابتدا عرض کنم که برای ایجاد این بحث، انجمن‌های متعددی را بررسی کردم و اینجا را مناسب دیدم. اگر این انتخاب، مناسب نیست، عذرخواهی می‌کنم.

اما اصل بحث:
دوستانی که در دانشگاه اصفهان، رشته‌ی فناوری اطلاعات (هر چهار گرایش) مشغول تحصیل هستند/بودند، ممنون می‌شوم درباره‌ی اساتید، خود دوره و دانشگاه، وضعیت خوابگاه، زمینه‌های پایان‌نامه و موارد دیگری که مناسب می‌دانید، راهنمایی کنید.

قطعاً برای دوستانی که قصد انتخاب رشته‌ی ارشد پس از این را دارند، راهنمایی شما ارزشمند خواهد بود.

با سپاس

دانشگاه اصفهان - رشته‌ی IT [بحث و نظر] - reza_srs - 01 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ب.ظ

من لیسانس خوندم اینجا حوابگاه میدن امکانات دانشگاه در حد گریست خصوصا اینترنت شاخه امنیت اون قویه دکتر ترک لادانی رییس گروه و اساتید امنیت و دکتر مهدوی و ملا کلا امنیت خیلی خوبی داره خصوصا که دکتری هم از خودشون اونجا میگیرن و میدونید فعلا دکتری امنیت اصفهان داره فقط! بعد از ان شبکه دکتر شاهقلی و بعضی از اساتید گروه کامپیوتر کلا خوبه اما تجارت رو به هیچ عنوان نیاین اسم نمیارم اما بیسوادترین استادا را داره خصوصا یه اقایی هست که بماند این بشر موجودیه که..... خلاصه خواستید انصراف از تحصیل بدید بیاید اصفهان تجارت بخونید! غذا دانشگاه خیلی خوبه فضا سبز از همه دانشگاههای ایران بهتر و مرتب تره دانشگاه بزرگیه پشت تریا سنگیش معروفه جو خاله زنکی داره اذیت میشید ...... من که دارم امسال فرار میکنم از این دانشگاه !