ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - sarajooni2014 - 17 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ
سلام . اینجا کسی هست که پاسخنامه سوالات کنکور ارشد آزاد سال ۹۲ کامپیوتر نرم افزار رو داشته باشه؟ |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - sajad2007 - 26 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ق.ظ
سوالش رو داری بزار برای دانلود |
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - rouhan - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ
منم دنبال کلید ارشد ازاد کامپیوتر ۹۲ هستم . البته اگه کلید ۹۱ هم باشه چه بهتر. اینم سوالات ارشد ازاد کامپیوتر ۹۲ |
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - elham joon - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ
سلام مانشتی ها دوستان به نظر شما کنکور رشته کامپیوتر امسال چطور بود؟ من فقط گرایش نرم زدم. دوستان پایگاه داده یه سوال در مورد کاتالوگ سیستم گفته بود ، جوابش چی میشد؟ من گزینه ۴ زدم. که اگه گفته باشه کاتالو گ با چی قابل تغییر است میشه DDL. ساختمان داده درجا بود ،زدم درجی ساختمان داده گفته بود kتا گره nتایی چقدر برگ داره میشد n منها n منهای یک تقسیم بر k . که منه تیزهوش غلط زدم. کاااااش بیشتر میخوندم. ۱ماه آخر از کارم استعفا دادم نشستم خوندم. امیدوارم شهر مورد نظرم قبول بشم.مثل همه مانشتی ها |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - tofan - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ
سلام به نظرم سولات خیلی اسون بود |
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ladymj - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ
برای آزاد کلید اولیه میاد؟ |
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - shahryar711 - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
بچه ها سوال سیستم عامل lru چند زدین هی فکر می کنم اشتباه زدم و یک جاهایی ارز حل رو به روش اپتیمال رفتم من زدم ۶ نقص صفحه شما چند زدین؟ |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - tofan - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: بچه ها سوال سیستم عامل lru چند زدین هی فکر می کنم اشتباه زدم و یک جاهایی ارز حل رو به روش اپتیمال رفتم درست زدید جواب ۶ بود |
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - H-Arshad - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ
اون سوال که مرتبه رو میخوات چه میشد؟ f(n/2)+f(n/2) و یک رادیکال روی کل عبارت |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - naeem92 - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ
[quote='H-Arshad' pid='278660' dateline='1401452161'] اون سوال که مرتبه رو میخوات چه میشد؟ f(n/2)+f(n/2) و یک رادیکال روی کل عبارت (O (n میشد . |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - H-Arshad - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ)naeem92 نوشته شده توسط: [quote='H-Arshad' pid='278660' dateline='1401452161'] چطوری? میشه توضیح دهید؟ |
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - reza_shadow - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ
اولش منم فکر کردم می شه O n ولی به شرطی می شه که رادیکال نداشته باشه در اصل من فکر کنم جواب می شه onlogn |
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - snowly1 - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ق.ظ
یک سوال: اگر تعداد درجات راس ها برابر ۶-۵-۴-۴-۴-۴-m باشد مقدار m چند باشد تا دور همیلتونی داشته باشیم؟ الف) ۱ ب) ۲ ج) ۳ د) ۴ |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - H-Arshad - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ)reza_shadow نوشته شده توسط: اولش منم فکر کردم می شه O n ولی به شرطی می شه که رادیکال نداشته باشه در اصل من فکر کنم جواب می شه onlogn من زدم logn |
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - shahryar711 - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ
آقا یک سوال سیستم درباره اسپولینگ داد بود کدومو زدید؟ |