تالار گفتمان مانشت
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - sarajooni2014 - 17 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ب.ظ

سلام . اینجا کسی هست که پاسخنامه سوالات کنکور ارشد آزاد سال ۹۲ کامپیوتر نرم افزار رو داشته باشه؟

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - sajad2007 - 26 فروردین ۱۳۹۳ ۱۲:۱۸ ق.ظ

سوالش رو داری بزار برای دانلود

ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - rouhan - 29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ

منم دنبال کلید ارشد ازاد کامپیوتر ۹۲ هستم .
البته اگه کلید ۹۱ هم باشه چه بهتر.
اینم سوالات ارشد ازاد کامپیوتر ۹۲

ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - elham joon - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ب.ظ

سلام مانشتی ها
دوستان به نظر شما کنکور رشته کامپیوتر امسال چطور بود؟

من فقط گرایش نرم زدم.
دوستان پایگاه داده یه سوال در مورد کاتالوگ سیستم گفته بود ، جوابش چی میشد؟ من گزینه ۴ زدم.
که اگه گفته باشه کاتالو گ با چی قابل تغییر است میشه DDL.

ساختمان داده درجا بود ،زدم درجی
ساختمان داده گفته بود kتا گره nتایی چقدر برگ داره میشد n منها n منهای یک تقسیم بر k . که منه تیزهوش غلط زدم.
کاااااش بیشتر میخوندم. ۱ماه آخر از کارم استعفا دادم نشستم خوندم.
امیدوارم شهر مورد نظرم قبول بشم.مثل همه مانشتی ها

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - tofan - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ

سلام
به نظرم سولات خیلی اسون بود

ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ladymj - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ

برای آزاد کلید اولیه میاد؟

ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - shahryar711 - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ

بچه ها سوال سیستم عامل lru چند زدین هی فکر می کنم اشتباه زدم و یک جاهایی ارز حل رو به روش اپتیمال رفتم
من زدم ۶ نقص صفحه شما چند زدین؟

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - tofan - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ب.ظ

(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط:  بچه ها سوال سیستم عامل lru چند زدین هی فکر می کنم اشتباه زدم و یک جاهایی ارز حل رو به روش اپتیمال رفتم
من زدم ۶ نقص صفحه شما چند زدین؟

درست زدید جواب ۶ بود

ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - H-Arshad - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۴۶ ب.ظ

اون سوال که مرتبه رو میخوات چه میشد؟
f(n/2)+f(n/2) و یک رادیکال روی کل عبارت

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - naeem92 - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ

[quote='H-Arshad' pid='278660' dateline='1401452161']

(O (n میشد .

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - H-Arshad - 09 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۴ ب.ظ

(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۱ ب.ظ)naeem92 نوشته شده توسط:  [quote='H-Arshad' pid='278660' dateline='1401452161']

(O (n میشد .

چطوری? میشه توضیح دهید؟

ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - reza_shadow - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ

اولش منم فکر کردم می شه O n ولی به شرطی می شه که رادیکال نداشته باشه در اصل من فکر کنم جواب می شه onlogn

ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - snowly1 - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ق.ظ

یک سوال: اگر تعداد درجات راس ها برابر ۶-۵-۴-۴-۴-۴-m باشد مقدار m چند باشد تا دور همیلتونی داشته باشیم؟
الف) ۱
ب) ۲
ج) ۳
د) ۴

RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - H-Arshad - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ب.ظ

(۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ)reza_shadow نوشته شده توسط:  اولش منم فکر کردم می شه O n ولی به شرطی می شه که رادیکال نداشته باشه در اصل من فکر کنم جواب می شه onlogn

من زدم
logn

ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - shahryar711 - 10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ

آقا یک سوال سیستم درباره اسپولینگ داد بود کدومو زدید؟