کدام فصل های کتاب گریمالدی برای کنکور ارشد دولتی رو باید خوند؟ - نسخهی قابل چاپ |
کدام فصل های کتاب گریمالدی برای کنکور ارشد دولتی رو باید خوند؟ - shahryar711 - 20 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ب.ظ
به نام خدا سلام آیا باید ۱۷ فصل کتاب گریمالدی رو خوند برای کنکور دولتی؟ |
کدام فصل های کتاب گریمالدی برای کنکور ارشد دولتی رو باید خوند؟ - jparisa - 20 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۰ ب.ظ
نه فقط دوازده فصل باید بخونی اگر اشتباه نکنم تا دو فصل اول جلد سوم |
کدام فصل های کتاب گریمالدی برای کنکور ارشد دولتی رو باید خوند؟ - shahryar711 - 20 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ ب.ظ
فصل ۱۳ رو هم فکرکنم تو کتاب پوران دکتر یوسفی گفته شده نظر بچه های دیگه چیه؟ |
کدام فصل های کتاب گریمالدی برای کنکور ارشد دولتی رو باید خوند؟ - izadan11 - 20 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ب.ظ
هر بیشتر بهتر من نرسیدم جلد ۴ و آخرای جلد ۳ رو بخونم ولی اگر خونده بشه (مخصوصا برای کنکور آی تی ) ضرری نداره و باعث میشه قدرت تحلیلتون بالاتر بره و به بقیه ی درساتون کمک میشه البته بعضی فصلاش با ساختمان داده و نظریه هم پوشانی داره اونا رو لازم نیست بخونید |
کدام فصل های کتاب گریمالدی برای کنکور ارشد دولتی رو باید خوند؟ - shahryar711 - 20 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ
ایا لازمه فصل چهار برای من که می خوام کنکور مهندسی کامپیوتر شرکت کنم بخونم |
RE: کدام فصل های کتاب گریمالدی برای کنکور ارشد دولتی رو باید خوند؟ - jparisa - 20 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۶ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۱ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: ایا لازمه فصل چهار برای من که می خوام کنکور مهندسی کامپیوتر شرکت کنم بخونمفصل ۴ هم باید خونده بشه از حجمش نترسید خیلی درس شیرین عسلیه |
کدام فصل های کتاب گریمالدی برای کنکور ارشد دولتی رو باید خوند؟ - shahryar711 - 20 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ
اقا حالا این ۴ جلد بعلاوه حلش ب و پوران بخونم کافیه یه سوال دیگه ماله من ویرایش سه هست انگار ویرایش ۴ و ۵ هم داره ایا ویرایش یه با ویرتش ۴،۵ تفاووت داره |
RE: کدام فصل های کتاب گریمالدی برای کنکور ارشد دولتی رو باید خوند؟ - jparisa - 20 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۴ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: اقا حالا این ۴ جلد بعلاوه حلش ب و پوران بخونم کافیهکاری با ویرایش نداشته باش گریمالدی رو بخونی تستم بزنی عالیه خیلی وسواس به خرج نده مهم خوندنه! |
کدام فصل های کتاب گریمالدی برای کنکور ارشد دولتی رو باید خوند؟ - mcse2010 - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ ق.ظ
خداییش وقت میشه گریمالدی خوند؟؟؟؟ |
کدام فصل های کتاب گریمالدی برای کنکور ارشد دولتی رو باید خوند؟ - shahryar711 - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۴ ق.ظ
نگا باید ببینی هدفت چیه ؟ اگه تهرانه و می خوای آیندت تضمین بشه آره باید خوند آقا خیلی از صفحاتش درس نیست یا مثال هست یا تمرین که زود می شه رد شد البته براش باید وقت بزاری می ارزه دکتر یوسفی تو حل تمرین بهمون گفت حتما اگه خواستید سال آینده امتحان بدید کتاب گریمالدی رو فرآموش نکنید |
کدام فصل های کتاب گریمالدی برای کنکور ارشد دولتی رو باید خوند؟ - Mohammad-A - 21 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ ب.ظ
مهمتر از اینکه چند فصل این کتاب رو بخوانید، به نظرم اینه که چقدر عمیق و دقیق بخوانید. اما دو جلد اول و دوم این کتاب از همه مهمتر هستند. روی فصل لاتیس به شدت کار کنید مخصوصاً سوالهای کنکور کامپیوتر ۹۲ رو بررسی کنید. |
RE: کدام فصل های کتاب گریمالدی برای کنکور ارشد دولتی رو باید خوند؟ - faryadSH - 09 آبان ۱۳۹۳ ۰۵:۳۸ ب.ظ
دوستان اگر بخوایم برنامه ریزی داشته باشیم حدودا برای کتاب گریمالدی مثلا جلد ۱ چقدر وقت بذاریم؟ ۱ ماه ؟ ۲ ماه؟ البته منظورم همزمان با حل تمارینش هست . |