|
|
چرا در اینترنت اکسپلور نمی توان صفحه وب راببینم؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
چرا در اینترنت اکسپلور نمی توان صفحه وب راببینم؟ - yas92 - 18 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ
من یک کد ساده نوشتم وحالا در مرورگر فایرفاکس وگوگل کروم باز میشه ولی با انترنت اکسپلوربصورت افلاین در اکسپلور نشان نمیده ولی در مرورگرهای دیگه به صورت افلاین نشون میده؟ واز notpad++6 استفاده میکنم <html> <head> <title> my first website </title> </head> <body bgcolor=#303d7c> this is website <b> this is blod </b> </body> </html> |
RE: چرا در اینترنت اکسپلور نمی توان صفحه وب راببینم؟ - saeed313 - 18 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ
(۱۸ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ)yas92 نوشته شده توسط: من یک کد ساده نوشتم وحالا در مرورگر فایرفاکس وگوگل کروم باز میشه ولی با انترنت اکسپلوربصورت افلاین در اکسپلور نشان نمیده ولی در مرورگرهای دیگه به صورت افلاین نشون میده؟ واز notpad++6 استفاده میکنمکدت مشکل نداره امتحان کردم نشون داد |
|
چرا در اینترنت اکسپلور نمی توان صفحه وب راببینم؟ - Mohammad-A - 19 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ
زیاد به اینترنت اکسپلورر تکیه نکنید. برای اعصاب خودتون بهتره
|
|
RE: چرا در اینترنت اکسپلور نمی توان صفحه وب راببینم؟ - sixsixsix - 20 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ
کدتون مشکلی نداره، توی اینترنت اکسپلورر من که به درستی نمایش داده شد. کدتون رو به اینصورت ذخیره کنید، ببینید اجرا میشه یا نه؟ <html> <head> <title> my first website </title> </head> <body bgcolor="#303d7c"> this is website <b> this is bold </b> </body> </html> یا به اینصورت <html> <head> <title> my first website </title> </head> <body bgcolor="#303d7c"> <span>this is website</span> <b> this is bold </b> </body> </html> اگه اجرا نشد، مرورگرو آپدیت کنید!! |
|
چرا در اینترنت اکسپلور نمی توان صفحه وب راببینم؟ - infinity31 - 20 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ
میشه بگید منظورتون از "به صورت آفلاین در اکسپلورر نشان نمیده" چیه؟ گاهی تنظیمات اکسپلورر این طوری میشه که کلا هیچ صفحه ای رو نمیشه آفلاین دید. |
|
چرا در اینترنت اکسپلور نمی توان صفحه وب راببینم؟ - wskf - 26 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ
برا من از همون اولش مشکل داره . وقتی localhost میزنم صفحه ای بالا نمیاد.میشه کمک کنید خیلی دوسدارم سریع یاد بگیرم. Wamp محیط خوبیه؟ |