![]() |
منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، اصول و مبانی مدیریت - نسخهی قابل چاپ |
منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، اصول و مبانی مدیریت - hoomanab - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ب.ظ
سلام! لطفا دوستانی که تجربه کنکور دارند و از کتاب هایی که خونده اند نتیجه گرفته اند، کتاب مدیریت شون رو اینجا معرفی کنند! اگه به ۳۰ یا ۴۰ درصد راضی هستید، کتاب مدرسان جمع و جوره و اکثر مباحث رو پوشش داده، اما کامل نیست! در حد همون ۳۰ یا ۴۰ درصده! |
منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، اصول و مبانی مدیریت - Khalil64 - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ق.ظ
سلام منبع اصلی این درس مدیریت رابینزه!ولی اگه دنبال کتاب خلاصه و کنکوری هستین میگن مقسمی خوبه! |
RE: منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، اصول و مبانی مدیریت - ebi7070 - 13 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ
سلام دوستان. من کنکور IT میخوام شرکت کنم و دو جلد مدیریت پارسه دکتر طبرسی رو گرفتم. اما به نظر میرسه زیاد مناسب رشته IT نیست بخاطر حجم بالا. سوال من اینه آیا دو جلد کتاب را باید بخونم یا اصلا در کل این کتاب به درد من میخوره یا یه منبع دیگه تهیه کنم؟ |
منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، اصول و مبانی مدیریت - hamid88 - 13 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ
کتاب پرچ و مقسمی کافیه کافی هست |
منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، اصول و مبانی مدیریت - sharifIT - 14 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ ب.ظ
آخر من نفهمیدم مدیریت پرچ و مقسمی یا رابینز ؟ ![]() |
منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، اصول و مبانی مدیریت - ziba.O - 14 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۰ ب.ظ
کتابی که من پارسال خوندم پوران پژوهش جلد اولش بود،با همونم ۷۴ درصد زده بودم خیلی کتاب خوبی بود.حجمش بالاست ولی روانه |
منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، اصول و مبانی مدیریت - گندم من - ۳۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۲ ب.ظ
بچه ها عموان دقیق کتاب پرچ رو میگ ین؟ که دقیقا چی روی جلد کتاب نوشته؟ به نظرتون مقسمی بهتره یا پوران پژوهش ؟؟؟؟ عکسشم بزارید ممنون میشمممم |
منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، اصول و مبانی مدیریت - مونا۷۰ - ۳۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۱ ب.ظ
اصول و مبانی مدیریت مولفین: مهردادپرچ- حسین ممتاز و حمیدرضا مقسمی ۲۱۴ صفحه هست پشت کتاب کد کتاب نوشته ۵۸۴ این کتاب خلاصه کتاب رابینز هست ی کتاب دیگه هم هست، درس و کنکور مدیریت مقسمی که شامل تست های کنکور چند سال اخیر هست |
منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، اصول و مبانی مدیریت - bfrienda - 16 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۲ ق.ظ
کسی میتونه عکس این کتاب مبانی مدیریت رابینز رو بزاره تا یه وقت اشتباه ترجمه ی دیگری نگیریم. |
RE: منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، اصول و مبانی مدیریت - edward71 - 16 شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۲۶ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۸:۱۲ ق.ظ)bfrienda نوشته شده توسط: کسی میتونه عکس این کتاب مبانی مدیریت رابینز رو بزاره تا یه وقت اشتباه ترجمه ی دیگری نگیریم.ترجمه دکتر محمد اعرابی و همکاران هست، نسخه ای که من دارم روش چند تا مربع رنگیه، نسخه جدیدترش که اومده یه سری گلوله اس که با زنجیر به هم وصله عکس جلدش، ترجمه اعرابی باشه کفایت میکنه Sent from my GT-I9305 using Tapatalk |
منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، اصول و مبانی مدیریت - Happiness.72 - 15 آبان ۱۳۹۵ ۰۵:۴۳ ب.ظ
واسه بچه هایی ک تازه میان به اینجا : منبع اصلی : کتاب مدیریت رابینز ترجمه اعربی کنکوری : مقسمی و پرچ (خلاصه) تستی : مقسمی و پرچ (فقط تست + پاسخ) |