منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، شبکه های کامپیوتری - نسخهی قابل چاپ |
منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، شبکه های کامپیوتری - hoomanab - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ب.ظ
سلام! لطفا دوستانی که تجربه کنکور دارند و از کتاب هایی که خونده اند نتیجه گرفته اند، کتاب شبکه شون رو اینجا معرفی کنند! پیشنهاد من اینه که حتما حتما کتاب راس رو قبل از کتب کنکوری بخونید! کتاب دکتر حقیقت برای کتب کنکوری از بقیه مناسب تره! |
RE: منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، شبکه های کامپیوتری - somayebeiranvand - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ
کتاب دکتر حقیقت چاپ ۹۲ با ۹۱ فرق می کنه؟ |
منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، شبکه های کامپیوتری - hamid88 - 11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۴:۳۵ ب.ظ
هیچ فرقی نکرده فقط قیمتش زیاد شده Sent from my iPhone using Tapatalk |
RE: منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، شبکه های کامپیوتری - mcse2010 - 18 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ
بچه ها کتاب کراس از کدوم انتشارات با کدوم مترجم باید بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟ |
RE: منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، شبکه های کامپیوتری - hamedmohsenee - 02 فروردین ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ
سلام.من کتاب دکتر حقیقت رو واسه کنکور پیشنهاد نمی کنم. پیشنهاد من واسه درس شبکه کتاب دکتر خلیلی فر(راهیان ارشد) به اضافه فصل ۱و۲و۳و۴ کتاب کراسه... |
RE: منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، شبکه های کامپیوتری - sorenamusic - 26 مرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ
من به هیچ وجه کتاب خلیلی فر رو توصیه نمیکنم . کلا با چیزی که تو کنکور میاد فاصله داره |
RE: منابع مناسب کارشناسی ارشد ۹۴، شبکه های کامپیوتری - noorolhoda - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ق.ظ
سلام من کتاب دکتر حقیقت(پارسه) سال ۸۹ رو دارم. میخواستم ببینم آیا با ویرایش سال ۹۳ اش خیلی فرق داره؟کتاب جدید تهیه کنم یا همین خوبه؟ سوال بعدیم این هست که چه فصل هایی از کتاب دکتر حقیقت مهم هست؟ و چه فصل هایی از راس؟ (فصل های اول حقیقت اصلا فرمولاشو نمیتونم تحمل کنم) |