منبع درس مهندسی نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
منبع درس مهندسی نرم افزار - mm123456789 - 08 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ
من میخوام کنکور داشنگاه آزاد شرکت کنم گرایشه نرم افزار نمیدونم برای درس مهندسی نرم افزار چه منبعی یا جزوه ای رو بخونم چون تازه تصمیم گرفتم برای آزاد بخونم میشه یه راهنماییی کنین؟ |
Re: RE: منبع درس مهندسی نرم افزار - negar.v - 09 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط: من میخوام کنکور داشنگاه آزاد شرکت کنم من کتاب مدرسان شریف دارم میخونم،کتاب پرسمن هم دارم،ولی خیلی زیاده. کتاب مدرسان تست های کنکور های قبل هم داره و در کل فکر کنم برای آزاد کافی باشه Sent from my ME172V using Tapatalk |
RE: منبع درس مهندسی نرم افزار - mm123456789 - 09 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ق.ظ)negar.v نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط: من میخوام کنکور داشنگاه آزاد شرکت کنم ببخشید مگه مدرسان شریف برای گرایشه مهندسی کامپیوتر هم کتاب نرم افزار داره؟؟ آخه توی خرید آنلاین من پیدا نمیکنم |
Re: RE: منبع درس مهندسی نرم افزار - negar.v - 09 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ب.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط:(09 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۵۲ ق.ظ)negar.v نوشته شده توسط:(08 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ)mm123456789 نوشته شده توسط: من میخوام کنکور داشنگاه آزاد شرکت کنم چون از درس مهندسی نرم افزار ،برای کنکور سراسری کامپیوتر سوال نمیاد،جز کتاب های رشته کامپیوتر نیست،من اینترنتی خریدم،از قسمت کتاب های رشته آیتی خریدم،روی جلد کتاب مدرسان ننوشته آیتی یا کامپیوتر ولی فکر نمی کنم با هم فرقی داشته باشه ! Sent from my ME172V using Tapatalk |