تالار گفتمان مانشت
بازیابی پسورد ادمین؟؟؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

بازیابی پسورد ادمین؟؟؟؟؟ - setare1392 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ق.ظ

سلام.

رمز ادمین سیستم رو میخواستم بازیابی کنم (از اول هم رمز رو نمیدونستم)تا بتونم از طریق کاربر ادمین وارد بشم وتنظیمات ipو... رو دستکاری کنم یا نرم افزاری رو نصب کنم.چون این فعالیت ها تحت کاربری که وارد میشم والبته یکسری فعالیتهای دیگه هم غیر فعال هستند.
سیستم تحت یک دامنه تعرف شده و دو انتخاب در هنگام سوییچ برای ورود به ویندوز وجود داره که یکی به نام خود کامپیوتره (که من نمیدونم آیا همون ادمین سیستم هست یانه؟؟؟؟؟!)ودیگری که من رمزش رو دارم به نام دامنه هستش.
تواینترنت هم سرچ کردم نرم افزارهای بازیابی پسورد ویندوز پیداکردم اما بعد از اینکه روی سیدی رایت کردم ودر سیستم گذاشتم کاری انجام نداد.البته من روش استفاده ازشون رو هم بلد نیستم.

حالا از دوستان عزیز میخواستم که من رو کمک کنند تا راهی پیدا کنم تا بتونم از طریق کاربر ادمین وارد سیستم بشم واگه نرم افزاری هست معرفی کنندوروش استفاده روبگن.

اسم یه نرم افزار هم شنیدم که فکر کنم یه چیزی شبیه به "لایوت نت ورک اسکول " هست (درست نمیدونم اسمش چیه!!!)که ممنون میشم اگه اطلاعی در موردش دارید در اختیارم بگذارید و اینکه چجوری استفاده میشه ؟؟؟

بازیابی پسورد ادمین؟؟؟؟؟ - mahidasht - 12 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ب.ظ

شما می توانید از نرم افزار hiren 's boot CD استفاده کنید یکی از امکانات این نرم افزار ریست کردن پسورد administrator لوکال سیستم است که می بایست سیستم را با بوت dvd /cd این نرم افزار بالابیاورید و مراحل ریست پسورد را پیش ببرید مراحل انجام آنرا می توانید در اینترنت serch کنید موفق باشید