سوالمهندسی ۸۸ - نسخهی قابل چاپ |
سوالمهندسی ۸۸ - Talnetir - 30 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۱ ق.ظ
سلام عزیزان سوال مهندسی ۸۸ فصل دوم کتاب موسوی سیستم عامل پوران پژوهش. چرا رفته دوباره P0 رو انتخاب کرده؟ در لحظه ۲ فرایند P2 از راه رسیسده و الویت با P2 هست. در متن هم اشاره شده که هنگامی که فرایند داریم که کوانتم ان تمام شده و فرایند تازه از راه رسیده در RR الویت با از راه رسیده هست. این چطور حل کرده. ممنون میشم |
RE: سوالمهندسی ۸۸ - Talnetir - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ
اگر ۵ فرایند به فواصل زمانی ۱ با شروع از لحظه ۰ به سیستمی وارد شده و هر کدام ۱/۵ واحد زمانی نیاز به پردازش داشته باشند،زمان کامل برای الگوریتم های زمانبندی چزخشی با گوانم ۱ و NP-LCFS به ترتیب برابر است با؟ |
RE: سوالمهندسی ۸۸ - Talnetir - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ)Talnetir نوشته شده توسط: اگر ۵ فرایند به فواصل زمانی ۱ با شروع از لحظه ۰ به سیستمی وارد شده و هر کدام ۱/۵ واحد زمانی نیاز به پردازش داشته باشند،زمان کامل برای الگوریتم های زمانبندی چزخشی با گوانم ۱ و NP-LCFS به ترتیب برابر است با؟ لطفا کمک. |
RE: سوالمهندسی ۸۸ - Talnetir - 08 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ)Talnetir نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ)Talnetir نوشته شده توسط: اگر ۵ فرایند به فواصل زمانی ۱ با شروع از لحظه ۰ به سیستمی وارد شده و هر کدام ۱/۵ واحد زمانی نیاز به پردازش داشته باشند،زمان کامل برای الگوریتم های زمانبندی چزخشی با گوانم ۱ و NP-LCFS به ترتیب برابر است با؟ |
RE: سوالمهندسی ۸۸ - hosshah - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ ب.ظ)Talnetir نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۴ ق.ظ)Talnetir نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ)Talnetir نوشته شده توسط: اگر ۵ فرایند به فواصل زمانی ۱ با شروع از لحظه ۰ به سیستمی وارد شده و هر کدام ۱/۵ واحد زمانی نیاز به پردازش داشته باشند،زمان کامل برای الگوریتم های زمانبندی چزخشی با گوانم ۱ و NP-LCFS به ترتیب برابر است با؟ دوست عزیز راستیتش من خیلی دوست دارم که توضیح بدم برات ولی فاقعا طول میکشه از حوصله خارجه. چی کار کنم به نظرت؟ |
RE: سوالمهندسی ۸۸ - Talnetir - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ
[/quote] دوست عزیز راستیتش من خیلی دوست دارم که توضیح بدم برات ولی فاقعا طول میکشه از حوصله خارجه. چی کار کنم به نظرت؟ [/quote] سلام الگوریتم ها بلدم فقط این نکته رو بگید اگر میشه که چرا رفته دوباره P0 رو انتخاب کرده؟ در لحظه ۲ فرایند P2 از راه رسیسده و الویت با P2 هست. در متن هم اشاره شده که هنگامی که فرایند داریم که کوانتم ان تمام شده و فرایند تازه از راه رسیده در RR الویت با از راه رسیده هست. |
RE: سوالمهندسی ۸۸ - hosshah - 13 اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۱۳ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ)Talnetir نوشته شده توسط: سلام خب من اشتباهتو نمیگم بهت میگم یه کاری انجام بده تا اشتباهتو بفهمی البته با دقت انجام بده یه صف برای فرایندها بکش و هر لحظه که لازمه این صف رو آپدیت کن. اگر این کارو درست انجام بدی مطمئننا اشتباهتو متوجه میشی ولی بازم اگه نشد بگو که من دیگه صریح بهت بگم |