مشکل این برنامه به زبان سی پلاس چیه؟؟/ - نسخهی قابل چاپ |
مشکل این برنامه به زبان سی پلاس چیه؟؟/ - maryam... - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۷ ب.ظ
سلام ... دوستان خواهش می کنم کمک کنید: برنامه زیر برنامه ای که اگه سرعت خودرو از محدوده سرعت زیاد باشد سرعت رو کم می کنه... دو تا خطا داره .... #include<iostream.h> #include<conio.h> class vehicle { private: int speed, color; public: void set_value(int s, int c) { cout<<" enter speed"; cin>>s; cout<<"color:"; cin>>c; speed=s; color=c; } int speed_vehicle(int z); }l1; int vehicle::speed_vehicle(int z) { cout<<" speed"; cin>>z; while (z!=0) { if(z>speed){ cout<<" vehicle speed how"; z--; cout<<z; } } } main() { l1.set_value(); l1.speed_vehicle(); getch(); return 0; } |
مشکل این برنامه به زبان سی پلاس چیه؟؟/ - mehdi.m2 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۱ ب.ظ
خطا که زیاد داره اول یه بار اکولاد ها رو چک کن بعد ببین این دو خط چی هست و چیکار می کنه int speed_vehicle(int z); }l1; بعد تو تابع اصلی بدون این که شی تعریف کنی داری از l1 استفاده می کنی!!!!!! توابع دارای پارامتر هستن توی تابع اصلی بدون پارامتر فراخانی شدن بازم هست اینا رو درست کن اول |
مشکل این برنامه به زبان سی پلاس چیه؟؟/ - maryam... - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۵ ب.ظ
مرسی از پاسختون اکولادها رو چک کردم همه جورن!!! اما خط : int speed_vehicle(int z); یه متدی است که در کلاس تعریف شده.... l1 هم شی کلاسه... منتظر راهنمایی تون هستم |
مشکل این برنامه به زبان سی پلاس چیه؟؟/ - tabassomesayna - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ
سلام مشکلش اینجاست که داخل main اومدی از تابع set_value استفاده کردی اونم بدون پارامتر.. در حالیکه تو تعریفش در کلاس دو تا آزگومان s,c واسش تعریف کردی..درمورد speed_vehicle هم مشکل همینه |
مشکل این برنامه به زبان سی پلاس چیه؟؟/ - mehdi.m2 - 28 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۲ ب.ظ
خوب شما پست اولت رو ادیت کن کد جدیدت رو بزار که بقیه مشکلات رو هم بگم لطفا یه خرده فاصله بین توابع و کلاسها ایجاد کنید که خوانایی کدتون بالا بره اگه تونستید از تب هم استفاده کنید تابع main مشکل داره داخل تابع main شی l1 رو فعلا نمی شناسه بعد از تعریف یک کلاس ; یادت نره داخل تابعی که سرعت رو کم می کنه مشکل وجود داره!!! کی قراره از حلقه خارج بشه اینا رو اصلاح کن تا بقیه مشکلات رو هم بگم. |