بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - kaka22 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۰ ب.ظ
سلام دوستان نظرتون درباره سولای کامپایلر چیه؟ به نظر من که خیلی زمانگیر بودن. من که فقط یکی زدم. |
بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - mr_asadi - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ
دوتا گرامربود من اولی زدم LALR است اون یکی هم (۰)LR تو شیفت ردیوس مشکل داشت |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - mahshidq - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ب.ظ
صورت سوالا یادم نیست فقط یادمه جواب یکیشو زدم : در LL0 تداخل انتقال-کاهش داریم. نمیدونم درست باشه..... |
بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - behnam001 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ب.ظ
اولی هیچ کدام دومی lalr |
بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - matt2007 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ب.ظ)behnam001 نوشته شده توسط: اولی هیچ کدام موافقم همه سه شکل دیگه رد می شد جواب هیچ کدام بود |
بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - szss2013 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ
منم موافقم جواب هیچ کدام بود |
بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - kaka22 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ
منم فقط اولی رو زدم هیچ کدام؟درسته؟ |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - mahsanaderi - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ
منم موافق بودم اما نزدم فرستاده شده از LT22iِ من با Tapatalk |
بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - m.b.a - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۲ ب.ظ
دو تا زدم اولی هیچکدام دومی LALR |
بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - El@he - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ
اولی LALR زدم دولی شیفت ردیوس. LALR من کشیدم آیتم هاشو مشکل نداشت که ... |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - mr_asadi - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: اولی LALR زدم دولی شیفت ردیوس. منم کشیدم ۵ دقیقه ماشین میکشیدم براش مطمئنید هیچ کدام بود؟ |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - npour - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: اولی LALR زدم دولی شیفت ردیوس. مگه هر گرامری که lalr باشه ، slrنیست؟ ! خب اگه قرار بود که lalr بشه حتما،slr هم میشد و نمیشه که یک تست دو تا جواب درست داشته باشه(البته با وضع سنجش هر چیزی امکان داره) پس یا میشد slr یا هیچکدام..حالا کدومش؟ |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - Fot30 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۲ ب.ظ)NOOSHIN61 نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: اولی LALR زدم دولی شیفت ردیوس. هیچکدام و شیفت ریدوس |
RE: بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - sarehkar - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۲۰ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ب.ظ)mahshidq نوشته شده توسط: صورت سوالا یادم نیست فقط یادمه جواب یکیشو زدم :بله منم زدم تداخل انتقال کاهش که مربوط به کاهش به a یا انتقال به b بود (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۲ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: اولی LALR زدم دولی شیفت ردیوس. مطمئن هستین lalr میشد؟ |
بررسی سوالات درس کامپایلر - کامپیوتر ۹۳ - ezra - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۶ ب.ظ
اولی رو هیچکدام زدم دومی رو انتقال-کاهش ! این گرامر کلاً مبهم بود به همین خاطر این گزینه رو زدم سوالای کامپایلر هم مثل بقیه درسا مزخرف بود و وقت گیر ! |