![]() |
بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
افزایش سرعت دانلود سرعت دانلود - mrdudu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ب.ظ
سوالی بود در شبکه گفته بود که ۱۰ تا دارن از یک اف تی پی از طریق یک گلوگاه به اف تی پی سرور وصل یکی از این سیستم میاد با دانلود منجیر ۹ تا کانکشن میزنه سرعت دانلودش چند برابر میشه من حس کردم :ِی توجه کنید که حس کردم :ی دو برابر میشه سرعت و من هم اون گزینه رو زدم با توجه به اینکه گلوگاه داشتن الگوریتم های زمان بندی که تولی لایه شبکه مربوط به روتر بود ![]() حس من درست بود ؟ ![]() ![]() |
افزایش سرعت دانلود سرعت دانلود - mehdi.m2 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ
من حس کردم باید ۵ باشه ![]() |
افزایش سرعت دانلود سرعت دانلود - mostafat - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۶ ب.ظ
این سوال از کجا در آورده بودن؟ |
RE: افزایش سرعت دانلود سرعت دانلود - saho - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ ب.ظ
اگه تحلیلم درست باشه باید بشه ۵ برابر |
Re: RE: افزایش سرعت دانلود سرعت دانلود - saturn2200 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: من حس کردم باید ۵ باشه منم نیز :دی Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk |
افزایش سرعت دانلود سرعت دانلود - blue70 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ
یه بزرگی کنین IPv6 بگین کدوم گزینه میشد ؟ ![]() |
Re: RE: افزایش سرعت دانلود سرعت دانلود - saturn2200 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ)blue70 نوشته شده توسط: یه بزرگی کنین IPv6 بگین کدوم گزینه میشد ؟ بخاطر فیلد اپشن من اینو زدم Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk |
RE: افزایش سرعت دانلود سرعت دانلود - mrdudu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)mehdi.m2 نوشته شده توسط: من حس کردم باید ۵ باشه یعنی این حسو بر حسب الگو زمان بندی روتر کردین :ی |
افزایش سرعت دانلود سرعت دانلود - blue70 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ
من زدم چون به ۶۴k نیازی نیست البته مطمعن نبودم اصلا |
افزایش سرعت دانلود سرعت دانلود - Mindhunter - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ
والا لعنت به این سوال هرچی چپ و راستش میکردم به ۳ و ۶ میرسیدم که تو گزینه ها نبود ![]() |
RE: افزایش سرعت دانلود سرعت دانلود - mrdudu - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۸ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۳ ب.ظ)Mindhunter نوشته شده توسط: والا لعنت به این سوال هرچی چپ و راستش میکردم به ۳ و ۶ میرسیدم که تو گزینه ها نبود خوبه شما به گزینه ۳ رسیده بودین من به یک :ِی پـ همون ۲ ـه :ی الان که فکر میکنم همون ۱۰ رو باید میزدم :ی چون همون ۱۰ بود اشتباه کردم نظریه اینجا کنکوره رو اجرا کردم :ی |
بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - iranariyaii - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۶ ب.ظ
سوال شیکه اون سوالش که گفته بود ۸ تا منبع با ۲ سیم ارتباطی جواباش به صورت کسری بود من زدم ۱/۱۶ گزینه ۴ بود کسی نظری نداره؟ |
سوالات شبکه آی تی ۹۳ - mrsp1357 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ
به نظر ن میشه ۱/۸ یا ۱/)۲^۳( |
RE: بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - mary1234 - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۶ ب.ظ
سوال علت IPV6 که fragmentation نمیکنه ؟برای گروه A میشد گزینه ۱ ؟ به دلیل کاهش سربار...... اون سوال رقابتی و زمان بندی توی mac? گزینه ۲ میشد گروه A |
بررسی سوالات شبکه IT سال ۹۳ - nika - 24 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ
من زدم ۱/۸ |