سوال ۶۵ مهندسی کامپیوتر ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
سوال ۶۵ مهندسی کامپیوتر ۹۲ - میرحسین - ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ
سلام این سوال رو پارسه حل کرده و ۳۲ کلمه به دست آورده، ولی من ۲۵۶ کلمه رو برای اندازه هر بلاک به دست میارم. روشی که من به به جواب می رسم : [tex]\frac{2^{24}}{256\times256}[/tex] فکر می کنم یه چیزایی هست که در مورد حافظه آدرس پذیر نمی دونم. اگه میشه راهنمایی کنین لطفا [attachment=15388] |
RE: سوال ۶۵ مهندسی کامپیوتر ۹۲ - masoud67 - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ)میرحسین نوشته شده توسط: سلامفکر کنم سوال قبلا حل شده ولی یه نکته میگم . شما باید سه بیت برای آفست در دستور قرار بدی. |
RE: سوال ۶۵ مهندسی کامپیوتر ۹۲ - میرحسین - ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ)میرحسین نوشته شده توسط: سلامفکر کنم سوال قبلا حل شده ولی یه نکته میگم . شما باید سه بیت برای آفست در دستور قرار بدی. میشه لطفا بیشتر توضیح بدین یا لینک اون صفحه ای رو که میگین بگذارین؟ |
RE: سوال ۶۵ مهندسی کامپیوتر ۹۲ - hosein_khoshdel - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ)میرحسین نوشته شده توسط: سلام حافظه ی اصلی [tex]2^{24}[/tex] واحد آدرس پذیر داره پس [tex]2^{21}[/tex] کلمه داره. حجم حافظه اصلی ۲۵۶ برابر حافظه نهانه پس حافظه نهان کلا [tex]2^{13}[/tex] کلمه داره.که این مقدار رو توی ۲۵۶ بلوک پخش کنیم می شه هر بلوک ۳۲ کلمه. |
RE: سوال ۶۵ مهندسی کامپیوتر ۹۲ - میرحسین - ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ)hosein_khoshdel نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۶ ب.ظ)میرحسین نوشته شده توسط: سلام فکر کنم مطلبو گرفتم. خیلی ممنون |