سوال از پایپلاین و issue - نسخهی قابل چاپ |
سوال از پایپلاین و issue - fulgent - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ق.ظ
سلام سوال زیر چطور باید تحلیل کرد؟ متشکرم پ ن: لطفا اگر تکراری است و قبلا پرسیده شده لینکش رو بدهید. |
RE: سوال از پایپلاین و issue - sonia11 - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سلام سوال زیر چطور باید تحلیل کرد؟توی سوال به جای a عدد ۴ هست. راستی کلید صحیحش کدوم گزینه هست؟ |
RE: سوال از پایپلاین و issue - armansaa - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب.ظ)sonia11 نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سلام سوال زیر چطور باید تحلیل کرد؟توی سوال به جای a عدد ۴ هست. چونکه ۳ issue ه تعداد دستورات رو تقسیم به سه میکنیم میشه ۳۳۴ ۴ مرحله ای هم حساب کنی میشه (۳۳۴+۴-۱)*۲۰ = ۶۷۴۰ |
RE: سوال از پایپلاین و issue - fulgent - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب.ظ)sonia11 نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سلام سوال زیر چطور باید تحلیل کرد؟توی سوال به جای a عدد ۴ هست. متشکرم دوست عزیز...از دست موسسه ماهان !!! یا سوالا رو نصفه گذاشته یا تحریفشون کرده!!! نکته همین بود که k رو نداشت...دیگه متوجه شدم چی شده. این هم جواب واسه شما: |
RE: سوال از پایپلاین و issue - sonia11 - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب.ظ)sonia11 نوشته شده توسط:اگه گزینه ۲ صحیح باشه این تحلیل من هست:(22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سلام سوال زیر چطور باید تحلیل کرد؟توی سوال به جای a عدد ۴ هست. منظور از ۳issue اینه هرسه دستور باهم وارد خط لوله میشن یعنی واحد fetch به اندازه ۳ دستور ظرفیت داره. پس ۳۳۳/۳=۱۰۰۰/۳ دستور داریم خوب بقیه اش که مشخصه:۴*۲۰+۳۳۲*۲۰=۶۷۲۰ |
RE: سوال از پایپلاین و issue - zahra2012 - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ب.ظ)sonia11 نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ق.ظ)fulgent نوشته شده توسط: سلام سوال زیر چطور باید تحلیل کرد؟توی سوال به جای a عدد ۴ هست. من صورت سوال رو هم متوجه نمیشم |
RE: سوال از پایپلاین و issue - fulgent - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: من صورت سوال رو هم متوجه نمیشماینطور فکر کنید که پایپلاین و موازی رو قاطی کرده شده این!!! |
RE: سوال از پایپلاین و issue - zahra2012 - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۷ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: من صورت سوال رو هم متوجه نمیشماینطور فکر کنید که پایپلاین و موازی رو قاطی کرده شده این!!! ممنون متوجه شدم این مورد رو نمی دونستم |