![]() |
بدست آوردن توان عملیاتی - نسخهی قابل چاپ |
بدست آوردن توان عملیاتی - sahar-it88 - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ق.ظ
سلام.بچه ها توان عملیاتی توی مبحث زمانبندی فرآیند ها چطوری بدست میاد؟ Sent from my ST18i using Tapatalk 2 |
RE: بدست آوردن توان عملیاتی - unicornux - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: سلام.بچه ها توان عملیاتی توی مبحث زمانبندی فرآیند ها چطوری بدست میاد؟ توان عملیاتی همیشه و در تمامیه علوم یه چیزه. " تعداد کارهایی که در واحد زمان انجام میدیم میشه توان عملیاتیمون" شما حتی میتونین توان عملیاتی خودتونم حساب کنید. مثلا شما ۸ از خواب پا میشین تا ۱۲ ظهر ۳ فصل سیستم میخونید ظرف میشورید و غذا درست میکنید. اما دوستتون فقط سیستم میخونه. بنابراین توان عملیاتی شما از دوستتون بیشتره. توان عملیاتی تو سیستم عامل هم همینجوری تعریف میشه. هرچقدر این معیار بیشتر باشه بهتره ![]() |
RE: بدست آوردن توان عملیاتی - alagh - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط:مطمئنید؟ توان عملیاتی مربوط به مقدار استفاده از cpu نسبت به کل استفاده(چه cpu چه IO)نبود؟؟(22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: سلام.بچه ها توان عملیاتی توی مبحث زمانبندی فرآیند ها چطوری بدست میاد؟ |
RE: بدست آوردن توان عملیاتی - unicornux - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:من مفهوم کلی توان عملیاتی رو گفتم. تو درس سیستم عامل و مبحث زمانبندی CPU سیلبر شاتس توان عملیاتی رو اینطور تعریف کرده :(22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط:مطمئنید؟ توان عملیاتی مربوط به مقدار استفاده از cpu نسبت به کل استفاده(چه cpu چه IO)نبود؟؟(22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: سلام.بچه ها توان عملیاتی توی مبحث زمانبندی فرآیند ها چطوری بدست میاد؟ " تعداد پردازش هایی است که در واحد زمان تکمیل یافته اند " |
Re: RE: بدست آوردن توان عملیاتی - sahar-it88 - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:من مفهوم کلی توان عملیاتی رو گفتم. تو درس سیستم عامل و مبحث زمانبندی CPU سیلبر شاتس توان عملیاتی رو اینطور تعریف کرده :(22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط:مطمئنید؟ توان عملیاتی مربوط به مقدار استفاده از cpu نسبت به کل استفاده(چه cpu چه IO)نبود؟؟(22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: سلام.بچه ها توان عملیاتی توی مبحث زمانبندی فرآیند ها چطوری بدست میاد؟ چطوری بدست میاد؟مثلا اگه ۲۰ثانیه طول کشیده تا ۴ تا کار تموم بشه ۴ تقسیم بر ۲۰ میشه یک پنجم؟ Sent from my ST18i using Tapatalk 2 |
RE: بدست آوردن توان عملیاتی - Good! - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۸ ب.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:(22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۹ ق.ظ)unicornux نوشته شده توسط:مطمئنید؟ توان عملیاتی مربوط به مقدار استفاده از cpu نسبت به کل استفاده(چه cpu چه IO)نبود؟؟(22 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ق.ظ)sahar-it88 نوشته شده توسط: سلام.بچه ها توان عملیاتی توی مبحث زمانبندی فرآیند ها چطوری بدست میاد؟ بهره وری cpu میشه نسبت زمان مفید ( استفاده ازش ) به زمان کل(زمان مفید + غیر مفید).زمان بیکاری cpu و تعویض متن زمان غیر مفیدند توان عملیاتی یا گذردهی هم میشه همین تعریفی که دوستمون گفتن |