جمع بندی تأخیر مدارات - نسخهی قابل چاپ |
جمع بندی تأخیر مدارات - azarakhsh1986 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ب.ظ
سلام دوستان انگشت شمار سخت افزاری دوست دارم یه جمع بندی از تأخیر وارونگر و کلا تأخیر مدارها هم داشته باشیم اگه پا هستید ...سؤالاش با من جوابش با شما شوخی میکنم منم بلد باشم مینویسم |
RE: جمع بندی تأخیر مدارات - unicornux - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: سلام دوستان انگشت شمار سخت افزاری جمع بندی چی دقیقا؟ شما یک محتوایی بزار ما ادامه بدیم. |
RE: جمع بندی تأخیر مدارات - azarakhsh1986 - 22 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ق.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۳۰ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: سلام دوستان انگشت شمار سخت افزاری طبق بررسی های بنده یکی از سؤالایی که در بیشتر سالها ازش سؤال اومده محاسبه تأخیر به در موارد مختلفه به عنوان مثال ۹۲: تعداد بهینه درایور ۹۱ : تأخیر المور ۹۰ فعلاً ندارم :| ۸۸ : تعداد طبقات بافر و تأخیر در حافظه SRAM ۸۶: مقدار خازن ورودی معکوس کننده ۸۵: به دست آوردن ثابت زمانی ۸۳: حداقل و حداکثر مقدار تأخیر شارژ خازن خروجی با تغییر W/L (تغییر آلفا و بتا هم توو آزمون پارسه سؤال داده) ۸۲: مقاومت و خازن پلی سیلیکون ۸۱: تأخیر قطعه باز هم برحسب w, L من خودم توو این بافرهای چند طبقه که تقریباً زیاد ازش سؤال میدن مشکل دارم چند تا سؤال هم میفرستم تا انشاله مشکلات مرتفع شه به یاری دوستان کم و کسری داره به لیست اضافه کنید باتشکر |