![]() |
یه سوال ریاضی در مورد بسط logn - نسخهی قابل چاپ |
یه سوال ریاضی در مورد بسط logn - masoud67 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۱ ب.ظ
چون قبلا اینو تو ساختمان داده دیده بودم ، بخاطر همین اینجا پرسیدم تو این عکس مورد سومی دقیقا چی میشد؟ |
RE: یه سوال ریاضی در مورد بسط logn - El@he - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۸ ب.ظ
Ln نمیشد؟ ![]() |
RE: یه سوال ریاضی در مورد بسط logn - masoud67 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۸ ب.ظ)El@he نوشته شده توسط: Ln نمیشد؟Ln چی ؟ منم یادمه یه Ln داشت ولی یادم نیست چی جلوش بود |
RE: یه سوال ریاضی در مورد بسط logn - Riemann - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۱ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: چون قبلا اینو تو ساختمان داده دیده بودم ، بخاطر همین اینجا پرسیدم این سری همگرا نیست! |
RE: یه سوال ریاضی در مورد بسط logn - masoud67 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: این سری همگرا نیست!از این شوخیا نکن با من. من قلبم با باطری کار میکنه . پس e به توان ۱ چیه مثلا ؟ یه چیز شبیه همینه دیگه. اشتباه میگم ؟ |
RE: یه سوال ریاضی در مورد بسط logn - Riemann - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۳ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: این سری همگرا نیست!از این شوخیا نکن با من. من قلبم با باطری کار میکنه . نه دیگه اومدی و نسازی اون میشه: $۱ + ۱+ ۱/۲! + ۱/ ۳! \dots$ |
RE: یه سوال ریاضی در مورد بسط logn - masoud67 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: نه دیگه اومدی و نسازی اون میشه:خب منم دارم همینو میگم. وقتی این یه چیزی میشه، پس اونم باید یه چیزی بشه دیگه اونجا فقط فاکتوریل نداره و آروم آروم همگرا میشه |
RE: یه سوال ریاضی در مورد بسط logn - Riemann - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۱ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:من یادمه حساب دیفرانسیل که داشتیم، اولی مثالش این بود که این سری همگرا نیست! درسته شرط لازمش رو داره که $\lim_{n\rightarrow \infty} S_n = 0 $ رو داره ولی همگرا نیست.(21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: نه دیگه اومدی و نسازی اون میشه:خب منم دارم همینو میگم. وقتی این یه چیزی میشه، پس اونم باید یه چیزی بشه دیگه خب شما میدونی که تا $n$ جملش که میشه تقریب $ln$ پس امکان نداره که ln همگرا بشه! |
RE: یه سوال ریاضی در مورد بسط logn - masoud67 - 21 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:بله حق با شما بود.(21 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۱ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: چون قبلا اینو تو ساختمان داده دیده بودم ، بخاطر همین اینجا پرسیدماین سری همگرا نیست! |