آیا ماشین تورینگی وجود دارد که فقط شامل یک حالت باشد؟ - نسخهی قابل چاپ |
آیا ماشین تورینگی وجود دارد که فقط شامل یک حالت باشد؟ - masoud67 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۴ ب.ظ
آیا ماشین تورینگی وجود دارد که فقط شامل یک حالت باشد؟ قبلا خونده بودم که میشه، و اون حالت میتونه حالت پایانی باشه یعنی ماشین از همون اول متوقف باشه، ولی ظاهرا غلطه. نظر دوستان چیه؟ |
RE: آیا ماشین تورینگی وجود دارد که فقط شامل یک حالت باشد؟ - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۴ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: آیا ماشین تورینگی وجود دارد که فقط شامل یک حالت باشد؟ چرا میگی ظاهرا غلطه منظورت اینه زبانی که میپذیره لامبداست ؟؟؟ چون ماشین تورینگ نمیتونه لامبدا رو به عنوان تک حرف بپذیره روی نوارش |
RE: آیا ماشین تورینگی وجود دارد که فقط شامل یک حالت باشد؟ - Riemann - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۳ ب.ظ
ماشین تورین همون dfa هست میتونه رو نوار ورودی هم بنویسه و هم بخونه و از اونجایی که dfa تک حالتی داریم، به نظر من ماشین تک حالتی هم داریم. |
RE: آیا ماشین تورینگی وجود دارد که فقط شامل یک حالت باشد؟ - masoud67 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۸ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:بله.(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۴ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: آیا ماشین تورینگی وجود دارد که فقط شامل یک حالت باشد؟ |
RE: آیا ماشین تورینگی وجود دارد که فقط شامل یک حالت باشد؟ - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: بله. والا من میگم نمیتونه لامبدا بپذیره و الفباش رو هم دقت کنی زیگما پلاسه (اگه دلیل نپذیرفتن لازمه بگم) اون پست بالاییه رو هم یه تکمیل کردم |
RE: آیا ماشین تورینگی وجود دارد که فقط شامل یک حالت باشد؟ - Jooybari - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ب.ظ
سلام. تنها محدودیت تورینگ اینه که نمیتونه از حالت پایانی حرکتی داشته باشه. |
RE: آیا ماشین تورینگی وجود دارد که فقط شامل یک حالت باشد؟ - masoud67 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:گرامرش نمیتونه لاندا داشته باشه ولی زبانش میتونه داشته باشه.(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۸ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: بله. (۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. تنها محدودیت تورینگ اینه که نمیتونه از حالت پایانی حرکتی داشته باشه.ممنون. دیگه موضوع حل شد جواب آقای جویباری فصل الخطام تاپیک بود |
RE: آیا ماشین تورینگی وجود دارد که فقط شامل یک حالت باشد؟ - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: ممنون. یعنی الان میتونه تک حالت داشته باشه یا نه؟ |
RE: آیا ماشین تورینگی وجود دارد که فقط شامل یک حالت باشد؟ - masoud67 - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:آره.(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۱ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: ممنون. گرامر حساس نمیتونه لاندا داشته باشه ولی زبان حساس میتونه داشته باشه (یا بهتر بگم لاندا را بپذیره) و اونم حالتیه که حالت اولیه ماشین، حالت پایانی باشه. پس ماشین فقط یه حالت داره |
RE: آیا ماشین تورینگی وجود دارد که فقط شامل یک حالت باشد؟ - hosshah - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: آره. تشکر |
RE: آیا ماشین تورینگی وجود دارد که فقط شامل یک حالت باشد؟ - unicornux - 20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۱۰ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۹ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: آره. با کمال تاسف باید بگم فکر کنم سنجش این مساله رو نمیدونه!!!! من چند روز پیش یه تست زدم این مساله رو نقض میکرد. الان هرچی میگردم پیدا نمیشه! |
Re: RE: آیا ماشین تورینگی وجود دارد که فقط شامل یک حالت باشد؟ - negar.v - 20 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ ب.ظ
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۴۴ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: آیا ماشین تورینگی وجود دارد که فقط شامل یک حالت باشد؟ یک ماشین تورینگ نمی تواند فقط شامل یک حالت باشد،زیرا نمی توان برای یک وضعیت نهایی،تابع انتقال نوشت. کتاب راهیان ارشد دقیقا اینطوری نوشته. Sent from my ME172V using Tapatalk |