لم تزریق- زبان a^n b^n - نسخهی قابل چاپ |
لم تزریق- زبان a^n b^n - ali.329 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ ب.ظ
سلام دوستان. میشه در مورد لم تزریق مستقل از متن زیر راهنمایی کنید؟ نمی دونم کجای کار اشتباه می کنم. |
RE: لم تزریق - hap777 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۲ ب.ظ
الان دقیقا اینجا میخوای با لم چیکارکنی؟ |
RE: لم تزریق - ali.329 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ب.ظ
زبان مستقل ازمتنه. اما شرط نقض شده.یعنی مستقل از متن نیست. |
RE: لم تزریق- زبان a^n b^n - hap777 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ب.ظ)ali.329 نوشته شده توسط: زبان مستقل ازمتنه. ببین لم مثل بازی دو نفره میمونه اول رقیب بازی میکنه بعد تو هر کدومتون هم دنبال برد هستید. با این فرض رقیب تجزیه میکنه طوری که شرایط نقض نشه و البته انتخابی که برد بازی رو برای ما سخت تر کنه. مثلا اون میاد v=a , y=b در نظر میگیره که در این صورت رشته تزریق شده بازم درسته |
RE: لم تزریق- زبان a^n b^n - ali.329 - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۲ ب.ظ)hap777 نوشته شده توسط:سوالی که من میخواستم بپرسم این بود که ایا برای لم های مستقل از متن باید تمامی حرکات حریف را بررسی کنیم(یعنی یه بار برای a یه بار برای b ویه بار هم برای هر دو a و b) یا مثل سوالی که من حل کردم که فقط در یک حرکت خاص می تونه اثبات بشه؟(17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ب.ظ)ali.329 نوشته شده توسط: زبان مستقل ازمتنه. |
RE: لم تزریق- زبان a^n b^n - hap777 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۲ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)ali.329 نوشته شده توسط: سوالی که من میخواستم بپرسم این بود که ایا برای لم های مستقل از متن باید تمامی حرکات حریف را بررسی کنیم(یعنی یه بار برای a یه بار برای b ویه بار هم برای هر دو a و b) یا مثل سوالی که من حل کردم که فقط در یک حرکت خاص می تونه اثبات بشه؟ بهترین حرکت حریف باید در نظر گرفته بشه. |
RE: لم تزریق- زبان a^n b^n - Jooybari - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ق.ظ
(۱۷ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)ali.329 نوشته شده توسط: سوالی که من میخواستم بپرسم این بود که ایا برای لم های مستقل از متن باید تمامی حرکات حریف را بررسی کنیم(یعنی یه بار برای a یه بار برای b ویه بار هم برای هر دو a و b) یا مثل سوالی که من حل کردم که فقط در یک حرکت خاص می تونه اثبات بشه؟ باید تمام حالات بررسی بشه. |
RE: لم تزریق- زبان a^n b^n - hap777 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)ali.329 نوشته شده توسط: سوالی که من میخواستم بپرسم این بود که ایا برای لم های مستقل از متن باید تمامی حرکات حریف را بررسی کنیم(یعنی یه بار برای a یه بار برای b ویه بار هم برای هر دو a و b) یا مثل سوالی که من حل کردم که فقط در یک حرکت خاص می تونه اثبات بشه؟ اگه بخوایم هر حرکتی که منجر به نقض بشه رو در نظر بگیریم با این حساب باید بگیم [tex]a^{n}b^{n}[/tex] مستقل از متن نیست در صورتی که هست. |
RE: لم تزریق- زبان a^n b^n - ali.329 - 18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۰۶ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ب.ظ)hap777 نوشته شده توسط:متوجه شدم.دستتون درد نکنه.(18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)ali.329 نوشته شده توسط: سوالی که من میخواستم بپرسم این بود که ایا برای لم های مستقل از متن باید تمامی حرکات حریف را بررسی کنیم(یعنی یه بار برای a یه بار برای b ویه بار هم برای هر دو a و b) یا مثل سوالی که من حل کردم که فقط در یک حرکت خاص می تونه اثبات بشه؟ |
RE: لم تزریق- زبان a^n b^n - Jooybari - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ب.ظ)hap777 نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۹ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط:(17 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۴ ب.ظ)ali.329 نوشته شده توسط: سوالی که من میخواستم بپرسم این بود که ایا برای لم های مستقل از متن باید تمامی حرکات حریف را بررسی کنیم(یعنی یه بار برای a یه بار برای b ویه بار هم برای هر دو a و b) یا مثل سوالی که من حل کردم که فقط در یک حرکت خاص می تونه اثبات بشه؟ باید بگیم تمام حرکات منجر به نقض میشه. این حالت جواب داد. ولی یه حالت که اندازه v و y برابر باشه و v یه تعداد a و y یه تعداد b باشن جواب نمیده. پس نمیشه در همه حالات مقدار توان رو محاسبه کرد. پس لم تزریق جواب نداده. هیچ نتیجه ای از لم تزریق نمیشه گرفت. |