تالار گفتمان مانشت
انتقالی از علوم تحقیقات به باراجین قزوین امکانش هست؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

انتقالی از علوم تحقیقات به باراجین قزوین امکانش هست؟ - masoudkhan - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۵ ب.ظ

سلام دوستان
من یه سوال دارم
سوال من این هست که اگر من در علوم تحقیقات تهران قبول بشم و بخوام از ترم اول مهمان دائم به دانشگاه باراجین قزوین بگیرم امکانش هست؟
و اگر اره تغییرات شهریه چقدر هست؟
مدرک به نام کدوم دانشگاه صادر میشه؟
و چه شرایطی داره؟

انتقالی از علوم تحقیقات به باراجین قزوین امکانش هست؟ - masoudkhan - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ ب.ظ

میخوام بدونم زمان ثبت نام اگر واحد علوم تحقیقات تهران قبول بشم اجازه انتقالی گرفتن یا مهمان گرفتن در دانشگاه باراجین قزوین رو در ترم اول در مقطع کارشناسی ارشد دارم یا نه؟

RE: انتقالی از علوم تحقیقات به باراجین قزوین امکانش هست؟ - sadeghd - 17 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ

سلام دوست عزیز این اتفاق واسه من افتاد از دانشگاه سوال گرفتم گفت درخواست بنویس و کارنامه ات را پیوست کن تحویل بده ما بررسی می کنیم از طریق مرکز آزمون اطلاع می دهیم

انتقالی از علوم تحقیقات به باراجین قزوین امکانش هست؟ - arminjahan - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ

بعید میدونم بزارن
من شنیدم برای نرم افزار کسانی که می خواستن مهمان بگیرن از قزوین به نجف آباد باهاشون مخالفت کردن گفتن ما اون واحد رو قبول نداریم، بعید میدونم شبکه علوم تحقیقات تهران که هنوز هیچ پایه بنیانی نداره رو انتقالی بدن به قزوین، اما احتمال زیاد مهمان بدن، اما چه کاریه! اینجا همه فرار می کنن از قزوین درس نمیشه پاس کرد از بس سخت میگیرن.اگر مهمان هم بتونی بگیری مدرکت همون علوم تحقیقاته

RE: انتقالی از علوم تحقیقات به باراجین قزوین امکانش هست؟ - sadeghd - 23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۰ ق.ظ

(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۹ ق.ظ)arminjahan نوشته شده توسط:  بعید میدونم بزارن
من شنیدم برای نرم افزار کسانی که می خواستن مهمان بگیرن از قزوین به نجف آباد باهاشون مخالفت کردن گفتن ما اون واحد رو قبول نداریم، بعید میدونم شبکه علوم تحقیقات تهران که هنوز هیچ پایه بنیانی نداره رو انتقالی بدن به قزوین، اما احتمال زیاد مهمان بدن، اما چه کاریه! اینجا همه فرار می کنن از قزوین درس نمیشه پاس کرد از بس سخت میگیرن.اگر مهمان هم بتونی بگیری مدرکت همون علوم تحقیقاته

ببینید اینطور که من سئوال گرفتم فکر می کنم اینطور باشه که شما ترازت بررسی میشه اگر تراز دانشگاه مورد نظر را آوردی از طریق مرکز آزمون میزارن بری در غیر اینصورت قضیه فرق می کنه در واقع همه چیز بستگی به ترازت و مرکز آزمون داره .