![]() |
تو این چند روز کدوم گزینه رو انتخاب کنم ؟ - نسخهی قابل چاپ |
تو این چند روز کدوم گزینه رو انتخاب کنم ؟ - ezra - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۲ ق.ظ
سلام خلاصه می گم اول صورت سوال رو بخونید بعد گزینه صحیح رو انتخاب کنید ! ریاضی مهندسی و آمار و گسسته رو خوندم ولی وقت جمع بندی اونا رو پیدا نکردم ![]() زبان رو هم که اون موقعه ها که شروع به خوندن نکرده بودم تقریباً ۱۲ ۱۳% میزدم و الان هم که هم ۵۰۴ رو خوندم و هم کتاب مضفری رو همون ۱۲ ۱۳% می زنم و هیچ تغییری نکردم ![]() با در نظر گرفتن این نکته کلیدی که تخصصی ها ضریبشون شده ۴ بهم بگید کدوم راه رو برم بهتره ؟ گزینه ۱ - دروس مشترک رو تکمیل کنم و قید ریاض ها رو کلاً بزنم گزینه ۲ - دروس تخصصی رو تکمیل کنم و روش مسلط بشم و قید ریاضی ها رو کلاً بزنم گزینه ۳ - بشینم پای مرور ریاضی هایی که خوندم که ۴ تا ازتستاش رو بزنم گزینه ۴ - دروس مشترک و تخصصی رو کامل کنم و بشینم تستای سال های قبل رو حل کنم ! گزینه ۵ رو هم سنجش حذف کرد ! |
RE: تو این چند روز کدوم گزینه رو انتخاب کنم ؟ - masoud67 - 13 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۹ ق.ظ
پاسخ صحیح در گزینه ها وجود ندارد. این سوال حذف میشه ![]() شما باید تو این چند روز قید همه چی رو بزنید و به نظر من بهتر کار اینه قسمت های مهم و پرتکرار هر درس را انتخاب کنید (براساس توزیع موضوعی که تو چند سال اخیر اومده) و اگر تو اون قسمت ضعف دارید شروع کنید تست زدن اون قسمت که میتونه شامل تست های سراسری سالهای قبل اون موضوع باشه که اولویت اول با مشترکات و بعد تخصصی واگر آخر کار وقت داشتید میتونید ریاضیات را هم انجام بدید (البته بهتره آمار و محاسبات باشه) الان باید فقط تمرکز روی قسمت های مهم کنکور باشه ، نه چیز دیگه |