سوال ۹۱ کنکور ۹۱ :دی - نسخهی قابل چاپ |
سوال ۹۱ کنکور ۹۱ :دی - Riemann - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۰ ب.ظ
سلام این سوال رو کسی اگه میتونه حل کنه به ما هم بگه S-attributed ها فقط attribute های synthesized دارن و از طرفی هر S-attributed ی L-attributed هست پس L-attributedی وجود داره که ویژگی های inherited نداره که این باعث میشه گزینه ۱ غلط بشه. |
RE: سوال ۹۱ کنکور ۹۱ :دی - hosshah - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ
دادا اینطور که من میبینم خودت جواب سوالتو دادی حالا من یه سوال ازت دارم: چرا هر S-attribute یه L-attribute هست؟ مگه L-attribute همه صفت هاش inherited نیست؟ یعنی از پدر و برادر مقدار میگیره ولی S-attribute از فرزنداش مقدار میگیره اگه منو روشن کنی دمت گرم |
RE: سوال ۹۱ کنکور ۹۱ :دی - fulgent - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: سلام این سوال رو کسی اگه میتونه حل کنه به ما هم بگه توضیح خودتون درسته و گزینه ۱ غلط (یعنی پاسخ سوال میشه گزینه ۱) است. (۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۴ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: دادا اینطور که من میبینم خودت جواب سوالتو دادی حالا من یه سوال ازت دارم: در S-attribute فقط صفات ترکیبی وجود دارد ولی در L-attribute ممکن است صفات ترکیبی و موروثی توأم وجود داشته باشد. |
RE: سوال ۹۱ کنکور ۹۱ :دی - hosshah - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: در S-attribute فقط صفات ترکیبی وجود دارد ولی در L-attribute ممکن است صفات ترکیبی و موروثی توأم وجود داشته باشد. |
RE: سوال ۹۱ کنکور ۹۱ :دی - fulgent - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۴۶ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: در S-attribute فقط صفات ترکیبی وجود دارد ولی در L-attribute ممکن است صفات ترکیبی و موروثی توأم وجود داشته باشد. اینا یعنی چی؟ سوالی هست بپرسید. |
RE: سوال ۹۱ کنکور ۹۱ :دی - hosshah - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: اینا یعنی چی؟ سوالی هست بپرسید. یعنی متاسفانه اطلاعاتم از این attribute-grammer ها در همون حدیه که بالا گفتم اگه این صفت ترکیبی و اینا رو یه توضیحی بدی ممنونتون میشم |
RE: سوال ۹۱ کنکور ۹۱ :دی - fulgent - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: اینا یعنی چی؟ سوالی هست بپرسید. در یک L-attribute مقدار صفت موروثی یک غیرپایانه از مقدار صفات غیرپایانه های هم سطح سمت چپ خودش و مقدار صفت غیرپایانه والد آن غیرپایانه محاسبه می شود. مقدار صفت ترکیبی یک غیرپایانه از مقدار صفات غیرپایانه های فرزند آن تامین می شود. |
RE: سوال ۹۱ کنکور ۹۱ :دی - hosshah - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: در یک L-attribute مقدار صفت موروثی یک غیرپایانه از مقدار صفات غیرپایانه های هم سطح سمت چپ خودش و مقدار صفت غیرپایانه والد آن غیرپایانه محاسبه می شود. تشکر از وقتی که میزارین یعنی این صفت ترکیبی همون S-attribute ءِ؟ حالا چرا میگین هر S-attribute یه L-attribute پس؟ شرمنه خدایی |
RE: سوال ۹۱ کنکور ۹۱ :دی - fulgent - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۲ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۳ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: در یک L-attribute مقدار صفت موروثی یک غیرپایانه از مقدار صفات غیرپایانه های هم سطح سمت چپ خودش و مقدار صفت غیرپایانه والد آن غیرپایانه محاسبه می شود. بله صفت ترکیبی همون S-attribute است. خب از روی تعریفاشون...وقتی میگیم در S-attribute فقط صفات ترکیبی وجود دارد ولی در L-attribute ممکن است صفات ترکیبی و موروثی هر دو وجود داشته باشد.یعنی هر S-attribute یه L-attribute است. خواهش می کنم....بازم اشکالی بود بپرسید. |
RE: سوال ۹۱ کنکور ۹۱ :دی - hosshah - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: بله صفت ترکیبی همون S-attribute است. بله خیلی ممنون من این تعریف رو بلد نبودم خیلی لطف کردین ایشالا موفق باشین |
RE: سوال ۹۱ کنکور ۹۱ :دی - fulgent - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: بله خیلی ممنون من این تعریف رو بلد نبودمخواهش می کنم شما هم موفق باشید |