رابطه بازگشتی برای تعداد تکرار یک دستور - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
رابطه بازگشتی برای تعداد تکرار یک دستور - nazanin_sh - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ ب.ظ
سلام دوستان من دچار تعدد کلید و ناسازگاری بین کلیدها شدم! این سوال رو من میگم ۳ میشه. کلید پردازش میگه ۱ میشه. ماهان هم میگه ۳ میشه. حالا نظر شما چیه؟ [attachment=15150] |
RE: رابطه بازگشتی برای تعداد تکرار یک دستور - unicornux - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۶ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: سلام دوستان عکس مشکل داره بالا نمیاد. |
RE: رابطه بازگشتی برای تعداد تکرار یک دستور - nazanin_sh - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۶ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: سلام دوستان اصلاح شد، ممنون |
RE: رابطه بازگشتی برای تعداد تکرار یک دستور - unicornux - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۱۲ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:(12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۰۶ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۳ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: سلام دوستان ۱ میشه فکر کنم . به ازای ۲ هر دو ۸ بار اجرا میشن. |
RE: رابطه بازگشتی برای تعداد تکرار یک دستور - mohammad.ardeshiri - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ
اون گزینه بالاییه که نصفش مشخصه ۲ میشه ۲۰۴۸ عدد مورد علاقه دکتر قدسی کلا تا ۲۰۴۸ دید تستشو بزن |
RE: رابطه بازگشتی برای تعداد تکرار یک دستور - nazanin_sh - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۸ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: ۱ میشه فکر کنم . ولی من به ازای ۲ حساب میکنم ۴ میشه. یعنی همون ۳! با این که کوچکتر مساوی نیستن ۸ به دست میارین؟ منظورم اینه که علامت تساوی ندارن فقط کوچیکتر دارن! |
RE: رابطه بازگشتی برای تعداد تکرار یک دستور - mohammad.ardeshiri - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۱ ب.ظ
با عدد گزاری مشخص مشیه اگه اشتباه حساب نکرده باشم ۱ میشه |
RE: رابطه بازگشتی برای تعداد تکرار یک دستور - unicornux - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۲ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:(12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۳۸ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: ۱ میشه فکر کنم . فکر کنم شما فقط Count رو حساب میکنید. ++i و ++j هم باید حساب کنید. |
RE: رابطه بازگشتی برای تعداد تکرار یک دستور - nazanin_sh - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۲ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: اون گزینه بالاییه که نصفش مشخصه ۲ میشه ۲۰۴۸ عدد مورد علاقه دکتر قدسی کلا تا ۲۰۴۸ دید تستشو بزن به نظرم چنین ریسکی نکنید چون اینجا ۳ میشه حالا شما راجع به این سوال ۵۰ نظری ندارین؟ |
RE: رابطه بازگشتی برای تعداد تکرار یک دستور - mohammad.ardeshiri - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۳ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۲ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:آخه اینجا که دکتر قدسی و دستانش سئوال نداده بودن اگه میدادن شک نکن ۲ میشد(12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۷ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: اون گزینه بالاییه که نصفش مشخصه ۲ میشه ۲۰۴۸ عدد مورد علاقه دکتر قدسی کلا تا ۲۰۴۸ دید تستشو بزن |
RE: رابطه بازگشتی برای تعداد تکرار یک دستور - nazanin_sh - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ
خب پس یه نگاه به این عکس بندازین منم مثل این حساب میکنم شما چطوری حساب میکنید؟ [attachment=15152] |
RE: رابطه بازگشتی برای تعداد تکرار یک دستور - mohammad.ardeshiri - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۳ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: خب پس یه نگاه به این عکس بندازین عکس load نمیشه فکر کنم درست آپ نشده |
RE: رابطه بازگشتی برای تعداد تکرار یک دستور - nazanin_sh - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۵ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۳ ب.ظ)mohammad.ardeshiri نوشته شده توسط: عکس load نمیشه فکر کنم درست آپ نشدهببخشید درست شد |
RE: رابطه بازگشتی برای تعداد تکرار یک دستور - unicornux - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۸ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: خب پس یه نگاه به این عکس بندازین count = n(n+1)/2 j++ = n(n+1)/2 i++ = n T(n)=2n(n+1)/2+n اما در رابطه با عکس چجوری با n=1 رو ۱ بار حساب کرده؟ حلقه اول یکبار اجرا میشه و i رو ۱ میکنه بعد با i=1 حلقه دوم اجرا نمیشه؟؟؟؟؟ |
RE: رابطه بازگشتی برای تعداد تکرار یک دستور - nazanin_sh - 12 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۲۷ ب.ظ
(۱۲ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: اما در رابطه با عکس چجوری با n=1 رو ۱ بار حساب کرده؟ حلقه اول یکبار اجرا میشه و i رو ۱ میکنه بعد با i=1 حلقه دوم اجرا نمیشه؟؟؟؟؟ نه دیگه اجرا نمیشه. چون شرط حلقه اول [tex]i<n[/tex] هست . اگه [tex]i<=n[/tex] شرطمون بود اون موقع حرف شما درست میشد |