سوال ۹۰ کامپایلر آزمون جامع دوم - نسخهی قابل چاپ |
سوال ۹۰ کامپایلر آزمون جامع دوم - zahra2012 - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ب.ظ
من سوال ۹۰ رو slr1 رو بدست آوردم که تعداد سطراش مثل lalr هست ولی ۸ تا بدست میارم میتونید کمکم کنید؟ A-->XX X-->aX X-->g در مورد سوال ۹۱ هم یه توضیح کوچیک میدین ممنون |
RE: سوال ۹۰ کامپایلر آزمون جامع دوم - e.shrm - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ
سوال ۹۱ رو اول بگم ، اون سوال ۹۰ رو براتون کشیدم شکلش رو اومدم عکس بگیرم دیدم گوشیمو یکی برده شب میاره . براتون عکسشو میزارم ! -------------------------------------------------- نمیدونم کدوم قسمت سوالش رو مشکل دارید ، مثلا برای LL1 ، چون [tex]First(Xc)\bigcap First(Yd)=\left \{ a,b \right \}[/tex] هست پس LL1 نیست. SLR1 هم نمودارش رو بکشید میبینید که تداخل وجود نداره. اگر نمودار اینم میخواید بازم باید صبر کنید موبایلم بیاد :دی در مورد اینکه معادل LL1 داره ، به زبان گرامرش که توجه کنید ، میبینید X و Y عینا مثل هم هستند پس اساسا بیخود دو تا متغییر به کار برده ، گرامر میشه : [tex]S \rightarrow Xa|Xd[/tex] [tex]X \rightarrow aX|b[/tex] با یک فاکتور گیری چپ میشه LL1 |
RE: سوال ۹۰ کامپایلر آزمون جامع دوم - zahra2012 - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۲۸ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: سوال ۹۱ رو اول بگم ، اون سوال ۹۰ رو براتون کشیدم شکلش رو اومدم عکس بگیرم دیدم گوشیمو یکی برده خیلی لطف کردین ممنون مشکلم همون قسمت آخر بود که متاسفانه هیچ موقع روشون دقت ندارم |
RE: سوال ۹۰ کامپایلر آزمون جامع دوم - e.shrm - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ
اینم سوال ۹۰ : |
RE: سوال ۹۰ کامپایلر آزمون جامع دوم - zahra2012 - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ ب.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۰ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: اینم سوال ۹۰ : خیلی خیلی ممنون مشکل من خط اوله نمی دونم چرا گذاشتم A'-->A$ من متاسفانه زیاد از این غلطه دارم امیدوارم برای کنکور این مشکلاتو نداشته باشم البته خیلی وقته کامپایلر نخوندم حتمن باید دوره کنم بازم ممنون |