پیدا کردن کوچکترین عنصر در یک آرایه مرتب حلقوی - نسخهی قابل چاپ |
پیدا کردن کوچکترین عنصر در یک آرایه مرتب حلقوی - nazanin_sh - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ
سلام دوستان میشه لطف کنید اینو برای من توضیح بدید. من نمیتوم درک کنم چطوری از جستجوی دودویی استفاده کنم برای پیدا کردن کوچکترین عنصر؟! یعنی حالتی پیش نمیاد که مجبور بشیم کل آرایه رو بررسی کنیم؟ [attachment=15113] |
RE: پیدا کردن کوچکترین عنصر در یک آرایه مرتب حلقوی - hosshah - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام ببین وسط آرایه رو پیدا کن با دو طرفش مقایسه کن اگه از هر دو طرف کوچیکتر بود پس عنصر کوچیکه خودمونه اگه نه این تقسیم رو در اون نیمه ای انجام بده که عنصرش کوچیکتره. ردیفه؟؟؟ |
RE: پیدا کردن کوچکترین عنصر در یک آرایه مرتب حلقوی - nazanin_sh - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ق.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۱ ق.ظ)hosshah نوشته شده توسط: سلام چشم ممنون یه حس کاذبی بهم میگفت اینجوری نمیشه. ... ولی دروغ میگفت. میشه خیلی ممنون موفق باشید |
RE: پیدا کردن کوچکترین عنصر در یک آرایه مرتب حلقوی - hosshah - 11 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۱۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۳ ق.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: چشم چشمت بی بلا حس کاذبارو بهشون محل نذار موفق باشی |