تست ۸۸ کنکور IT 89 (جستجوی پیش رو - عقب رو) - نسخهی قابل چاپ |
تست ۸۸ کنکور IT 89 (جستجوی پیش رو - عقب رو) - nafas_70 - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۸ ق.ظ
سلامی دوباره :-) برای این سوال هر کتابی به چیزی گفتی واقعا دیگه قاطی کردم :-( میشه بگید گزینه ی درست کدومه و چرا؟؟؟ ممنون میشم :-) |
RE: تست ۸۸ کنکور IT 89 (جستجوی پیش رو - عقب رو) - amin222 - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ب.ظ
سلام گزینه غلط گزینه ۱ تو هر دو نوع زنجیر سازی پیشرو و عقبگرد باید هدف مشخص باشه |
RE: تست ۸۸ کنکور IT 89 (جستجوی پیش رو - عقب رو) - hoomanab - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ب.ظ
توی زنجیره پیشرو حتما باید هدف مشخص باشه. Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
Re: RE: تست ۸۸ کنکور IT 89 (جستجوی پیش رو - عقب رو) - nafas_70 - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: توی زنجیره پیشرو حتما باید هدف مشخص باشه. خیلی ممنون.خودم هم طبق همین چیزی که شما میگین و توی راهیان هم هست گزینه ۱ رو زده بودم ولی بعدا دیدم هر کتابی یه چیزی گفته قاطی کردم.مرسی :-) پس توی کنکور ۹۰ هم که یه سوال شبیه همین اومده اونجا هم گزینه ای که گفته بود جلورو به هدف نیاز نداره میشد غلط نه؟؟؟ Sent from my C5303 using Tapatalk |
RE: تست ۸۸ کنکور IT 89 (جستجوی پیش رو - عقب رو) - hoomanab - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ
بله ولی فکر کنم یکی دیگه از گزینه هاشم جواب باشه Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: تست ۸۸ کنکور IT 89 (جستجوی پیش رو - عقب رو) - nafas_70 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: بله ولی فکر کنم یکی دیگه از گزینه هاشم جواب باشه کدوم گزینه؟؟؟همین که گفته BC به حقایق نیاز نداره؟؟؟کتاب راهیان گفته گزینه های BC به حقایق نیاز ندارد و FC به هدف نیاز ندارد هر دو حواب سوال هستن |
RE: تست ۸۸ کنکور IT 89 (جستجوی پیش رو - عقب رو) - minami - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ق.ظ)nafas_70 نوشته شده توسط:(09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۱۷ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: بله ولی فکر کنم یکی دیگه از گزینه هاشم جواب باشه راهیان درست گفته در اینکه BC به حقایق نیاز داره شک نکنید، FC هم به هدف نیاز داره حتمنی موفق باشید |
Re: RE: تست ۸۸ کنکور IT 89 (جستجوی پیش رو - عقب رو) - nafas_70 - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ
خیلی ممنونم :-) |