|
|
کارنامه رتبه ۸۹ مهندسی نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
|
کارنامه رتبه ۸۹ مهندسی نرم افزار - mfXpert - 12 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۳۵ ب.ظ
رشته امتحانی: مهندسی کامپیوتر رتبه گرایش نرم افزار: ۸۹ رتبه گرایش هوش مصنوعی: ۳۸۶ رتبه گرایش معماری: ۳۰۴ رتبه گرایش الگوریتم محاسبات: ۷۷ درصد درس زبان: ۷۳ درصد دروس ریاضی:۲۰ درصد دروس مشترک:۳۰ درصد دروس تخصصی نرم افزار:۴۱ درصد دروس تخصصی معماری:۰ درصد دروس تخصصی هوش مصنوعی:۲(دو) معدل موثر: ۱۶/۷۴ |
|
RE: کارنامه رتبه ۸۹ مهندسی نرم افزار - parsaNA - 12 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۴۱ ب.ظ
آقا م.ع.د.... تبریک می گم بهت . اسمتو کامل نگفتم کشف هویت نشی . زدی تو گوش امیرکبیر . امیرکبیر می بینمت
|
RE: کارنامه رتبه ۸۹ مهندسی نرم افزار - mfXpert - 13 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۴۱ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: آقا م.ع.د.... تبریک می گم بهت . اسمتو کامل نگفتم کشف هویت نشی .آقای سج.اب (کامل نگفتم تا خودتم کشف هویت نشی) مطمئنی میشه امیر کبیرو با این رتبه آورد؟ |
RE: کارنامه رتبه ۸۹ مهندسی نرم افزار - parsaNA - 13 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۲۵ ق.ظ
(۱۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ق.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: آقای سج.اب (کامل نگفتم تا خودتم کشف هویت نشی) مطمئنی میشه امیر کبیرو با این رتبه آورد؟
از نظر من شدنیه . چون سال گذشته دور و بر ۸۰ هم قبول شدن امسال با افزایش ظرفیت ۱۵ نفری با رتبه تو دیگه رو شاخشه .حدس من اینه که ممکنه تا رتبه های بالاتر از تو هم بتونند قبول بشن . فقط نکته منفی ظرفیت پایینه که آدم رو دلسرد می کنه . چون ممکنه ۴ نفر رتبه بهتر از شما هوادار دو آتیشه پلی تکنیک باشند که اونجا رو به دانشگاه تهران ترجیح بدهند که در اون صورت بدشانسی آوردی . اما امیدوارم این اتفاق نیفته و به دانشگاه مورد علاقه ات راه پیدا کنی .
![]() راستی مسعود جان اینجا همه منو می شناسن اسمم می گفتی مشکلی نبود! ![]() |
|
کارنامه رتبه ۸۹ مهندسی نرم افزار - behdad - 16 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ب.ظ
تبریک میگم موفق باشین |
RE: کارنامه رتبه ۸۹ مهندسی نرم افزار - موج - ۱۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ب.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۴۱ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط: آقا م.ع.د.... تبریک می گم بهت . اسمتو کامل نگفتم کشف هویت نشی . خوش به حالتون چه حالی داره دانشگاههای تاپ کشور قرار گذاشتن انشالله سال دیگه من هم بیام پیشتون |
RE: کارنامه رتبه ۸۹ مهندسی نرم افزار - parsaNA - 16 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: خوش به حالتون چه حالی داره دانشگاههای تاپ کشور قرار گذاشتن
موج جون برات آرزوی پیروزی می کنم . امیدوارم سال دیگه شریف بیاری . منم یکم دارم خوش باوری می کنم . شاید امیرکبیر رو نیارم و بیفتم بهشتی یا علم و صنعت .
این آقا مسعود هم، هم دانشگاهی منه و ما با هم شروع کردیم به درس خوندن . ایدهی کنکور علوم کامپیوتر رو هم همین آقا مسعود گل به من داد و گرنه می خواستم آی تی ثبت نام کنم. البته هر دوتامون ثبت نام کردیم ولی مسعود شرکت نکرد. |
RE: کارنامه رتبه ۸۹ مهندسی نرم افزار - Mile Stone - 16 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:(16 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: خوش به حالتون چه حالی داره دانشگاههای تاپ کشور قرار گذاشتن تصمیم خوبی گرفتین کاش یکی به ما هم ازین ایدهها میداد ![]() شما میدونین شرکت کننده های علوم کامپیوتر حدودا چند نفر بوده؟ |
RE: کارنامه رتبه ۸۹ مهندسی نرم افزار - parsaNA - 16 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۱۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۵۸ ب.ظ)Mile Stone نوشته شده توسط: تصمیم خوبی گرفتین کاش یکی به ما هم ازین ایدهها میداد نه نمی دونم . ولی تو اون حوزه ای که من افتاده بودم فکر کنم کلا حدود ۱۰۰ نفر اومده بودند . در حالی که فکر کنم ظرفیت اونجا چند برابر بود . اما می دونم جمعیت ثبت نام کننده هاش خیلی زیاده، این رشته طرفدارهای زیادی هم از رشته ریاضی داره که رقیبان سرسخت شما هستند . خود بچه های لیسانس علوم کامپیوتر و مهندسی هم هستند . از بقیه رشتهها هم شرکت می کنند . در کل زیاد ثبت نام می کنند ولی کم میاند سر جلسه ! ![]() |
|
RE: کارنامه رتبه ۸۹ مهندسی نرم افزار - mfXpert - 16 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۵۹ ب.ظ
از لطف همه دوستان سپاسگذارم (۱۶ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ ب.ظ)parsaNA نوشته شده توسط:من خودم پیشنهاد دادم و نرفتم و تو رفتی و چه رتبه خوبی هم آوردی.کاشکی می رفتم ببینم می تونم یه رتبه خوب تو علوم کامپیوتر هم بیارم یا نه(16 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: خوش به حالتون چه حالی داره دانشگاههای تاپ کشور قرار گذاشتن |