توزیع دوجمله ای - نسخهی قابل چاپ |
توزیع دوجمله ای - nazanin_sh - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۵ ب.ظ
سلام . کسی میتونه برای حل این سوال کمک کنه؟ فکر کنم باید اول احتمالش کمتر از ۳ بودن رو حساب کنیم، بعد امید ریاضی رو برای توزیع دو جمله ای حساب کنیم!!! ولی من نمیدونم کجا و در چه بازه ای باید احتمال رو حساب کنم! ممنون میشم کمک کنید [attachment=14927] |
RE: توزیع دوجمله ای - masoud67 - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۹ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۵ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: سلام . کسی میتونه برای حل این سوال کمک کنه؟ فکر کنم باید اول احتمالش کمتر از ۳ بودن رو حساب کنیم، بعد امید ریاضی رو برای توزیع دو جمله ای حساب کنیم!!! ولی من نمیدونم کجا و در چه بازه ای باید احتمال رو حساب کنم!تابع داده شده مشکل داره. چون مقدار x باید از ۱ تا بینهایت یا هر چی دیگه باشه. و ما باید [tex]P(x<3)[/tex] را حساب کنیم. یعنی بازه ۱ تا ۳ ظاهرا سنجش تو جواب هم اشتباه حساب کرده بوده و زده بوده گزینه ۱ |
RE: توزیع دوجمله ای - nazanin_sh - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۹ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: تابع داده شده مشکل داره. چون مقدار x باید از ۱ تا بینهایت یا هر چی دیگه باشه. و ما باید [tex]P(x<3)[/tex] را حساب کنیم. یعنی بازه ۱ تا ۳ یعنی با این وجود سوال حذف نشده؟ اینجور سوالارو دقیقا باید چیکار کرد؟!!!!!!!!!!!!!!! تاره با این وجود بازم جواب ۱ نمیشه، ۲ میشه! درسته؟ |
RE: توزیع دوجمله ای - masoud67 - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:درسته جواب دو میشه. من خودم احساس کردم این سوال یه مشکلی داره و با فرض خودم حل کردم و ۱۶ و گزینه ۲ میشه شد . سنجش کم غلط نداره که بعضی هاش قابل حدسه .(05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۹ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: تابع داده شده مشکل داره. چون مقدار x باید از ۱ تا بینهایت یا هر چی دیگه باشه. و ما باید [tex]P(x<3)[/tex] را حساب کنیم. یعنی بازه ۱ تا ۳ |
RE: توزیع دوجمله ای - nazanin_sh - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۴ ب.ظ
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط:(05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۳۶ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:درسته جواب دو میشه. من خودم احساس کردم این سوال یه مشکلی داره و با فرض خودم حل کردم و ۱۶ و گزینه ۲ میشه شد . سنجش کم غلط نداره که بعضی هاش قابل حدسه .(05 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۲۹ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: تابع داده شده مشکل داره. چون مقدار x باید از ۱ تا بینهایت یا هر چی دیگه باشه. و ما باید [tex]P(x<3)[/tex] را حساب کنیم. یعنی بازه ۱ تا ۳ بله، ممنون براتون آرزوی موفقیت میکنم |
RE: توزیع دوجمله ای - zahra2012 - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ب.ظ
میشه سوال منو اینجا جواب بدین لطفا این که دسترسی کدامم به حافظه بیشتر است؟ ۱/ رجیستر رجیستر ۲/انشعاب ۳/condition code test پوران گفته همه یک اندازه ولی مقسمی گفته انشعاب منم میگم انشعاب به نظر شما چیه؟ |
RE: توزیع دوجمله ای - nazanin_sh - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: میشه سوال منو اینجا جواب بدین لطفا دوست عزیز شما باید سوالتون رو در تالار معماری بپرسید، مدیر ببینن پستتون رو حدف میکنن و تاپیک رو میبندن. اگه در تالار مربوطه سوال رو بپرسید بیشتر و بهتر جواب میگیرید. |
RE: توزیع دوجمله ای - zahra2012 - 09 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۳ ب.ظ
(۰۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۹ ب.ظ)zahra2012 نوشته شده توسط: میشه سوال منو اینجا جواب بدین لطفا ببیخشید میخواستم زیر یک سوال معماری بزارم اشتباهی اینجا کپی کردم |