قواعد حوزه ایستا و فراخوانی توابع تو در تو - کنکور ۸۵ - نسخهی قابل چاپ |
قواعد حوزه ایستا و فراخوانی توابع تو در تو - کنکور ۸۵ - hosshah - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ب.ظ
با سلام خدمت دوستان عزیز سوال این هستش کلید گزینه ۳ هستش اما من فقط دو تا حالت میتونم در نظر بگیرم که در عکس زیر نشون دادم. کمک کنید ممنون میشم |
RE: قواعد حوزه ایستا و فراخوانی توابع تو در تو - کنکور ۸۵ - hosshah - 06 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۳ ق.ظ
بچه ها یه لطفی بکنید |
RE: قواعد حوزه ایستا و فراخوانی توابع تو در تو - کنکور ۸۵ - e.shrm - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۴۹ ب.ظ
دقیقا همون شکل هایی که کشیدید رو یه بار با این حالت که B هم داخل A باشه در نظر بگیرید. |
RE: قواعد حوزه ایستا و فراخوانی توابع تو در تو - کنکور ۸۵ - hosshah - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ب.ظ
مرسی از جوابتون آخه اگه B داخله A باشه اونوقت دیگه فراخوانیه B->A اشتباهه چون فراخوانیه جز به کل نداریم دیگه |
RE: قواعد حوزه ایستا و فراخوانی توابع تو در تو - کنکور ۸۵ - e.shrm - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط: مرسی از جوابتوناین حرف اشتباهه کاملا. حوزه ایستاست. اگر B به داده ای نیاز داشته باشه که درون خودش نیست به یه level بالاتر مراجعه میکنه که اینجا میشه A . و اگر در اونم نباشه به M مراجعه میکنه. |
RE: قواعد حوزه ایستا و فراخوانی توابع تو در تو - کنکور ۸۵ - hosshah - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: این حرف اشتباهه کاملا.خب آخه اون زنجیره ای که اون بالا داده زنجیره فراخوانی هاست نه SCP حالا اگه هم فرض شما رو در نظر بگیریم پس یه B->A هم داریم با این اوصاف یعنی هم B تابع A رو فراگرفته هم A تابع B رو نمیدونم میتونم برسونم گیرم کجای کاره یا نه |
RE: قواعد حوزه ایستا و فراخوانی توابع تو در تو - کنکور ۸۵ - e.shrm - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: این حرف اشتباهه کاملا.خب آخه اون زنجیره ای که اون بالا داده زنجیره فراخوانی هاست نه SCP متوجه منظورتون شدم. ولی چیزی که تو ذهن من بود البته نمیدونم تا چه حد درسته این بوده که تابع A که میتونه B رو فراخوانی کنه. و B هم میتونه به داده های A دسترسی داشته باشه. ولی اینکه شما میگید خود A رو به عنوان متد فراخوانی کنه ، حلقه بی نهایت میشه اصلا. نمیدونم منم. |
RE: قواعد حوزه ایستا و فراخوانی توابع تو در تو - کنکور ۸۵ - hosshah - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۱ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۳۸ ب.ظ)e.sharmi نوشته شده توسط: متوجه منظورتون شدم. ولی چیزی که تو ذهن من بود البته نمیدونم تا چه حد درسته این بوده که تابع A که میتونه B رو فراخوانی کنه. و B هم میتونه به داده های A دسترسی داشته باشه. ولی اینکه شما میگید خود A رو به عنوان متد فراخوانی کنه ، حلقه بی نهایت میشه اصلا. البته شما هر کدومو داری یه جور میخونی. هرجوری هست دو تاشو باید یه جور بخونیم فراخوانی: A میتونه B رو فرخوانی کنه و B هم میتونه A رو فراخوانی کنه (پس ایین دو تا نباید داخله هم باشن) SCP: که اصلا نمیشه چون میگه هم A به داده های B دسترسی داره هم B به داده های A |
RE: قواعد حوزه ایستا و فراخوانی توابع تو در تو - کنکور ۸۵ - Amoojan - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ب.ظ
فراخوانی تابع هم مثل فراخوانی متغییر میمونه.با توجه به حوزه ایستا اگر در همین بلاک پیدا نکنه میره بلاک بالاییش رو می گرده. تو این سوال A و B میتونن کنار هم باشن یا B داخل A باشه ولی از اونجایی M اول A رو فراخوانی کرده A نمیتونه داخل B باشه. که تمام حالتاش میشه ۴ تا. صفحه ۵۸۵ طراحی پیاده سازی پوران (خلیلیان) یک مثال زده شبیه به این سوال هست. موفق باشید. |
RE: قواعد حوزه ایستا و فراخوانی توابع تو در تو - کنکور ۸۵ - hosshah - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ ب.ظ
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ب.ظ)Amoojan نوشته شده توسط: فراخوانی تابع هم مثل فراخوانی متغییر میمونه.با توجه به حوزه ایستا اگر در همین بلاک پیدا نکنه میره بلاک بالاییش رو می گرده. بله درسته هم از شما هم از e.sharmi عزیز تشکر می کنم |
RE: قواعد حوزه ایستا و فراخوانی توابع تو در تو - کنکور ۸۵ - hsh - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ
سلام ببخشید ممکنه توضیح بدید چرا تو این سوال C رو صرفاً داخل A در نظر گرفتید؟ |
RE: قواعد حوزه ایستا و فراخوانی توابع تو در تو - کنکور ۸۵ - hosshah - 10 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ق.ظ
(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۰۱ ق.ظ)hsh نوشته شده توسط: سلام سلام خواهش می کنم چون تو صورت سوال گفته که D میتونه از متغیرهای A استفاده کنه پس صد در صد داخل A هست از طرفی هم C میتونه این تابع رو call کنه پس C هم باید با A یه رابطه ای داشته باشه حالا یا A داخله C یا C داخله A اما چون ابتدا A تابع C رو فراخوانی کرده صد در صد C داخله A هستش |