توزیع پواسون - نسخهی قابل چاپ |
توزیع پواسون - nazanin_sh - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۶ ب.ظ
سلام. این سوال جواب زده گزینه ۲/ ولی من فکر میکنم گزینه ۱ میشه! میانگین در T ثانیه رو داده. خب این یعنی اینکه ما n در توزیع دو جمله ای رو باید برابر[tex]\lambda[/tex] بگیریم دیگه؟ نه؟ ولی جواب گفته [tex]n=T\lambda[/tex] کسی میتونه کمک کنه لطفا؟ ممنون [attachment=14899] |
RE: توزیع پواسون - masoud67 - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ
من خودم تو این مورد ابهام دارم ولی اینجا اگر گفته بود میانگین تعداد اتومبیل های عبوری گزینه یک درست بود ولی تو صورت سوال گفته چگالی تعداد اتومبیل لاندا هست و با میانگین فرق داره. بخاطر همین ضرب در t کرده. نکته اش همون چگالیه ولی دقیقا یعنی چه? نمیدونم . |
RE: توزیع پواسون - nazanin_sh - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: من خودم تو این مورد ابهام دارم ولی اینجا اگر گفته بود میانگین تعداد اتومبیل های عبوری گزینه یک درست بود ممنون بابت جوابتون. ولی اینجا لاندا میانگین هست و نکتشو گرفتم : [tex]\lambda =\frac{n}{T}[/tex] در نتیجه : [tex]n=T\lambda[/tex] و بنابراین همون گزینه ۲ درست میشه موفق باشید |
RE: توزیع پواسون - masoud67 - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۳۵ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: ممنون بابت جوابتون.بعید میدونم اینجا منظورش میانگین باشه. چون اگه میانگین باشه ، لاندا میشه تعداد اتومبیلها در بازه T و یعنی در هر بازه T تعداد لاندا ماشین از اینجا میگذرن و هر کدوم احتمال p باشه میشه p در لاندا این چگالی احتمالا یه معنی غیر از میانگین داره |
RE: توزیع پواسون - nazanin_sh - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ب.ظ
بعید میدونم اینجا منظورش میانگین باشه. چون اگه میانگین باشه ، لاندا میشه تعداد اتومبیلها در بازه T و یعنی در هر بازه T تعداد لاندا ماشین از اینجا میگذرن و هر کدوم احتمال p باشه میشه p در لاندا این چگالی احتمالا یه معنی غیر از میانگین داره [/quote] پس چطوری اینطوری میشه؟!؟! |
RE: توزیع پواسون - masoud67 - 04 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۴۸ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: پس چطوری اینطوری میشه؟!؟!راستش من خودم درست نمیدونم. ولی اینجا اسم چگالی را آورده ، احتمالا یعنی تعداد فراوانی در یک واحد زمانی. یعنی در یک واحد زمانی لاندا ماشین عبور میکنه و در بازه T میشه ضرب این دو. هنوز به چیزی که میگم مطمئن نیستم ولی احساس میکنم این سوالو قبلا حل کردم و یه چیزایی ازش یادمه. بعد یه سری به آمار پارسه میزنم ببینم اونجا این تست را زدم یا جای دیگه بوده |
RE: توزیع پواسون - nazanin_sh - 05 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ ق.ظ
(۰۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: راستش من خودم درست نمیدونم. ولی اینجا اسم چگالی را آورده ، احتمالا یعنی تعداد فراوانی در یک واحد زمانی. یعنی در یک واحد زمانی لاندا ماشین عبور میکنه و در بازه T میشه ضرب این دو. بله حرف شما درست بود، لاندا تعداد در واحد زمان هست ممنون ان شاءالله موفق باشید |