تالار گفتمان مانشت
ترتیب انتخاب دانشگاه ها - نسخه‌ی قابل چاپ

ترتیب انتخاب دانشگاه ها - mobina - 11 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۹ ق.ظ

بر اساس اولویت یکسری دانشگاهها را انتخاب کردم ولی در مورد ترتیب درست اونها هنوز مردد هستم, می خواستم ازتون خواهش کنم نظرتون را راجع به ترتیب انتخابهایی که کردم تا دیر نشده بدید

۱/ دانشگاه تهران
۲/ دانشگاه شریف
۳/ امیرکبیر
۴/ شهید بهشتی
۵/ صنعتی اصفهان
۶/ اصفهان
۷/ شیراز
۸/ علم و صنعت
۹/ الزهرا
۱۰/ خواجه نصیر
۱۱/ فردوسی مشهد
۱۲/ یزد
۱۳/ تربیت معلم
۱۴/ تبریز
۱۵/ اصفهان (اموزش محور)
۱۶/ بوعلی سینا همدان
۱۷/ باهنر کرمان
۱۸/ مالک اشتر
۱۹/ اهواز
۲۰/ شاهرود

• در مورد دانشگاه خواجه نصیر یکسری معتقدند سطح علمی مطلوبی در گرایش هوش مصنوعی نداره و الزهرا را هم یکسری معتقدند بهتره پایین‌تر بزنم, به نظر شما کار درستیه که این ۲ دانشگاه را قبل از مشهد انتخاب کنم (فقط به خاطر مزیت تهران بودنش)؟
• با توجه به قبولیهای پارسال احتمال می دم مشهد و یزد قبول بشم, فقط به خاطر سطح علمی دانشگاه فردوسی اونرا بالاتر از یزد زدم به نظر شما ارزشش را داره و ایا فاصله این ۲ تا دانشگاه اونقدر زیاد هست که این کار را بکنم؟ جون فکر می کنم برای ادامه تحصیل شانس بیشتری با انتخاب فردوسی مشهد دارم (ساکن اصفهان هستم)
• کرمان, اهواز و شاهرود را فکر می کنم به خاطر وضعیت دانشگاههاش بهتر باشه اصلا انتخاب نکنم. به نظرشما کار درستیه؟
• جون سطح علمی دانشگاهها برام اهمیت داره تقریبا در مورد اکثر دانشگاهها بلافاصله بعد از روزانه, شبانه های اونها را انتخاب کردم. در مورد شبانه‌ها این کار منطقی هست؟
راستی یادم رفت بگم این انتخابها بر اساس گرایش هوش مصنوعیه با رتبه ۴۹۰

ترتیب انتخاب دانشگاه ها - mobina - 11 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ب.ظ

من همجنان منتظر جوابتنون هستم!!!!!!

ترتیب انتخاب دانشگاه ها - admin - 11 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ب.ظ

آموزش محور اصفهان رو می تونی بالاتر بیاری به نظر من

RE: ترتیب انتخاب دانشگاه ها - adolat - 11 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۰ ب.ظ

(۱۱ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ب.ظ)mobina نوشته شده توسط:  من همجنان منتظر جوابتنون هستم!!!!!!

من خودم لیسانس نرم افزار از دانشگاه صنعتی اصفهان گرفتم از لحاظ امکانات خوبه هم خوابگاه هم آموزشی هم ورزشی هم سلف‌، خیلی دانشگاه بزرگیه سرسبزه و جنگل هم توش داره!! ولی خوب سخت گیریش هم از لحاظ درسی زیاده، برای درس خونها خیلی خوبه

ترتیب انتخاب دانشگاه ها - mobina - 11 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۳۵ ب.ظ

ممنون از جوابتنون ولی ۱ سوال
به نظرتون ترتیب
۱- فردوسی مشهد
۲- خواجه نصیر
۳- الزهرا
منطقی‌تر نیست؟

ترتیب انتخاب دانشگاه ها - mobina - 11 خرداد ۱۳۹۰ ۰۴:۰۰ ب.ظ

اقای تنهایی می شه لطفا راهنماییم کنید