تشخیص یکنواختی هیوریستیک - نسخهی قابل چاپ |
تشخیص یکنواختی هیوریستیک - nazanin92 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۲۱ ب.ظ
سلام دوستان می تونین بگین چطوری یکنواخت بودن هیوریستیک رو می تونیم تشخیص بدیم؟ اگه میشه با یک مثال توضیح بدین ممنون میشم |
RE: یکنواختی - masoud67 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ
این سوالو باید تو سوالات درخواستی اعضا میپرسیدی. فکر کنم مدیر بیاد و جابجاش کنه تایع h یکنواست اگر رابطه [tex]h(n) < C(n,a,n') h(n')[/tex] برقرار باشد 'n با استفاده از عمل a از حالت n تولید شود و C هزینه عمل a باشد مثلا تو این شکل که شبیه سوال کنکور ۹۰ هوش هست رابطه بالا برای D و C برقرار نیست [tex]h(D) \nless C(D,2,C) h© \Rightarrow 8 \nless 2 6[/tex] یعنی اینجا مقدارشون برابر شده توی یکنوا باید حتما بیشتر بشه نکته: تابع h که یکنوا باشه حتما قابل قبول هم هست قابل قبول هم یعنی مقدار تخمینی h بیشتر از هزینه واقعی مسیر نباشه مثلا تو همین مثال h قابل قبول نیست چون مقدار c=6 بیشتر از مقدار هزینه واقعی مسیر تا هدفه که مقدارش ۳ میباشد حتی D هم غیرقابل قبول گفته چون هزینه مسیر واقعی از D به هدف ۵ هست |
RE: یکنواختی - hoomanab - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۵ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۹ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: این سوالو باید تو سوالات درخواستی اعضا میپرسیدی. فکر کنم مدیر بیاد و جابجاش کنه اما این سوالی که شما مثال زدید یکنوایی رو رد نمی کنه. یکنوا باید کوچکتر یا مساوی باشه، نه فقط کوچکتر! |
RE: یکنواختی - masoud67 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۲ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۵ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: اما این سوالی که شما مثال زدید یکنوایی رو رد نمی کنه. یکنوا باید کوچکتر یا مساوی باشه، نه فقط کوچکتر!بله شما درست میفرمایید. من از روی پوران خونده بودم و تو اون کتاب کوچکتر گذاشته بود ، ولی مساوی نداشت. الان که گفتید یه بررسی کردم دیدم شما درست میگید. باید کوچکتر مساوی باشه. فکر کنم دیگه با شکل زیر و تغییر که ایجاد کردم مشکل حل باشه |
RE: تشخیص یکنواختی هیوریستیک - masoud67 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ
جالب اینجاست که پوران در متن درس نوشته کوچکتر و برای حل این سوال نوشته کوچکتر مساوی و راهیان در متن درس نوشته کوچکتر مساوی و برای حل این سوال نوشته کوچکتر پارسه رو هم که ولش یعنی ما قراره به امید اینها کنکور بدیم |
RE: تشخیص یکنواختی هیوریستیک - nazanin92 - 02 بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۰۳ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۳ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: جالب اینجاست که پوران در متن درس نوشته کوچکتر و برای حل این سوال نوشته کوچکتر مساوی خیلی ممنونم از پاسختون تو کتاب راسل هم نوشته کوچکتر مساوی |