![]() |
سوال ۵۳ آزمون دوم سنجش- عبارت منظم - نسخهی قابل چاپ |
سوال ۵۳ آزمون دوم سنجش- عبارت منظم - tarane.68 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ
با سلام به نظر شما جواب این سوال اشتباه نیست؟ [attachment=14809] جواب سنجش : گزینه ۳ آخه توی گزینه ۲ سمت راست Ba رو تولید میکنه ولی سمت چپ تولید نمیکنه پس معادل هم نیستند درست نمیگم؟؟ |
RE: سوال ۵۳ آزمون دوم سنجش - masoud67 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۶ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ)tarane.68 نوشته شده توسط: آخه توی گزینه ۲ سمت راست Ba رو تولید میکنه ولی سمت چپ تولید نمیکنه پس معادل هم نیستندسمت راست که ba تولید نمیکنه. دقت کنید که *(ab) هست نه [tex]a^{*}b[/tex] سمت راست و چپ هردو با a شروع میشن ولاغیر |
RE: سوال ۵۳ آزمون دوم سنجش - azad_ahmadi - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ)tarane.68 نوشته شده توسط: آخه توی گزینه ۲ سمت راست Ba رو تولید میکنه ولی سمت چپ تولید نمیکنه پس معادل هم نیستند این دو طرف هیچ تفاوتی باهم ندارند. هر رشته ای که با هرکدوم ایجاد بشه با دومی هم ایجاد خواهد شد. |
RE: سوال ۵۳ آزمون دوم سنجش - masoud67 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۵۹ ب.ظ
[tex]a(ba)^{*} = a (ba) (ba) (ba) ... [/tex] شروع با a و پایان با a [tex](ab)^{*}a = (ab) (ab) (ab) ... a[/tex] مشابه قبل شروع با a و پایان با a |
RE: سوال ۵۳ آزمون دوم سنجش - tarane.68 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ
ممنون از همگی حواس پرتی از خودم بوده ![]() سمت راست رو Ba دیده بودم.از اون بی دقتی هاست ![]() ![]() |
RE: سوال ۵۳ آزمون دوم سنجش - masoud67 - 01 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۳ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۳ ب.ظ)tarane.68 نوشته شده توسط: ممنون از همگیمنم چند ماه پیش برای اولین بار اینو حل کردم اشتباه زده بودم. |
RE: سوال ۵۳ آزمون دوم سنجش- عبارت منظم - girb90 - 19 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ)tarane.68 نوشته شده توسط: با سلام سلام: جواب درست گزینه ۳ هست.همونطوری که سنجش گفته.در واقع این در کتاب پوران بصورت خواص عبارات منظم گفته شده! (۰۱ بهمن ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ)tarane.68 نوشته شده توسط: با سلام سلام: جواب درست گزینه ۳ هست.همونطوری که سنجش گفته.در واقع این در کتاب پوران بصورت خواص عبارات منظم گفته شده! |