اولویت شهرستان ها(بعد از اصفهان،صنعتی،فردوسی و شیراز) برای نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
اولویت شهرستان ها(بعد از اصفهان،صنعتی،فردوسی و شیراز) برای نرم افزار - esi - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ق.ظ
بچه به نظرتون این اولویت برای شهرستانها درسته یا نه(بعد از اصفهان،صنعتی،فردوسی و شیراز)؟؟؟ ۱- تبریز ۲-اراک ۳-رشت ۴-زنجان ۵-کاشان من از سطح علمیه تبریز،رشت و زنجان خبر ندارم، اگه کسی منبعی یا اطلاعاتی در موردش داره ممنون میشم اگه بگه تا دیگران هم بتونن درست انتخاب رشته کنن . |
اولویت شهرستان ها(بعد از اصفهان،صنعتی،فردوسی و شیراز) برای نرم افزار - ramezanpour.r - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۶ ق.ظ
به نظرت خیلی فرق داره سطح علمیشون؟ من به این ترتیب زدم( فقط بر اساس مکانش زدم) ۱-رشت ۲-تبریز ۳-زنجان ۴-کاشان ۵-اراک |
اولویت شهرستان ها(بعد از اصفهان،صنعتی،فردوسی و شیراز) برای نرم افزار - hatami - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۵۶ ب.ظ
به نظرم کاشان و اراک بالاتر از بقیه هستن |
RE: اولویت شهرستان ها(بعد از اصفهان،صنعتی،فردوسی و شیراز) برای نرم افزار - esi - 10 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۲۶ ق.ظ)ramezanpour.r نوشته شده توسط: به نظرت خیلی فرق داره سطح علمیشون؟ممنون رفیق اما من بیشتر جنبه سطح علمیشو مد نظر گرفتم تا نزدیکی و دوری به همین خاطر نظر من اولیتی بود که بالا گفتم اما دقیق نمی دونم درست زدم یا نه . |