تالار گفتمان مانشت
محاسبات اعداد مختلط و ماشین حساب - نسخه‌ی قابل چاپ

محاسبات اعداد مختلط و ماشین حساب - kimiya_ab - 28 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ق.ظ

با سلام و خسته نباشید
من یه سوالی برای مدار الکتریکی داشتم
من این ترم این درس رو دارم
اما برای محاسبه ی تقسیمات و محاسبات فازوری دچار مشکل هستم
از هر کس هم پرسیدم امتحان رو چجوری نمره آوردین میگن با ماشین حساب کلاس پد کاسیو !!!Sad
حالا این وسط کمیته انضباطی دانشگاه ما ماشین حسابهایی که به کامپیوتر متصل بشن سیستم عامل داشته باشن یا به هر طریقی عکس نشون بدن رو مث class pad - casio fx-cg10/20 - casio fx9860 رو ممنوع اعلام کرده !!

[attachment=14736]
ماشین حسابی وجود داره که این محاسبات اعداد مختلط رو انجام بده و به کامپیوتر وصل نشه ؟؟؟Huh

لطفا کمکم کنید Sad

RE: محاسبات اعداد مختلط و ماشین حساب - FAAL - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ب.ظ

(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ق.ظ)kimiya_ab نوشته شده توسط:  با سلام و خسته نباشید
از هر کس هم پرسیدم امتحان رو چجوری نمره آوردین میگن با ماشین حساب کلاس پد کاسیو !!!Sad
حالا این وسط کمیته انضباطی دانشگاه ما ماشین حسابهایی که به کامپیوتر متصل بشن سیستم عامل داشته باشن یا به هر طریقی عکس نشون بدن رو مث class pad - casio fx-cg10/20 - casio fx9860 رو ممنوع اعلام کرده !!

ماشین حسابی وجود داره که این محاسبات اعداد مختلط رو انجام بده و به کامپیوتر وصل نشه ؟؟؟Huh

لطفا کمکم کنید Sad

Casio
مدل:
fx-570ES Plus
ماشین حسابی ساده و کارآمده ،محاسبات مختلط و حل دستگاههای تا سه معادله سه مجهول را انجام میده . به کامپیوتر هم قابل اتصال نیست.فایل تصویری و اینا هم نمایش نمیده.
خیلی هم گران نباید باشه.
بهتره قبل از خرید برید و امکاناتش را در اینترنت یه نگاهی بندازید . شاید چیز جدیدتری هم باشد چون من دو سه سال پیش خریدمش.
اگه تهرانید تو خیابان انقلاب هست. روبروی دانشگاه. میتونید از سایتهای معتبر اینترنتی هم بخرید.

محاسبات اعداد مختلط و ماشین حساب - kimiya_ab - 28 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ

(۲۸ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۴۰ ب.ظ)FAAL نوشته شده توسط:  
(28 دى ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ق.ظ)kimiya_ab نوشته شده توسط:  با سلام و خسته نباشید

لطفا کمکم کنید Sad

Casio
مدل:
fx-570ES Plus
ماشین حسابی ساده و کارآمده ،محاسبات مختلط و حل دستگاههای تا سه معادله سه مجهول را انجام میده . به کامپیوتر هم قابل اتصال نیست.فایل تصویری و اینا هم نمایش نمیده.
خیلی هم گران نباید باشه.
بهتره قبل از خرید برید و امکاناتش را در اینترنت یه نگاهی بندازید . شاید چیز جدیدتری هم باشد چون من دو سه سال پیش خریدمش.
اگه تهرانید تو خیابان انقلاب هست. روبروی دانشگاه. میتونید از سایتهای معتبر اینترنتی هم بخرید.

برنامه ام میگیره ؟
اصن این ک میگن ماشین حساب برنامه میگیره به چه دردی میخوره ؟؟؟
من مدل جدید نمیخوام میخوام ساده باشه چون casio classpad 330 رو تو خونه داریم اما تو امتحان تقلب محسوب میشه !!!