تالار گفتمان مانشت
کوئری SQL - تولید کنندگان مصرف کنندگان - کنکور ۸۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

کوئری SQL - تولید کنندگان مصرف کنندگان - کنکور ۸۶ - hosshah - 27 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ

سلام عزیزان
من این سوال رو هر طور آنالیز میکنم به گزینه ۳ میرسم اما کلید میگه گزینه ۱
من میگم چون دو تا NOT EXIST اومده همدیگه رو خنثی میکنن (البته اگه عادی هم حساب کنم و تاثیرشون هم بدم باز به همین نتیجه میرسم)
داخلی ترین قسمت هم میگه تولید کننده ای که قطعه تولید کرده حالا به تعداد یک یا بیشتر، یعنی حداقل یک
شما چی میگین؟ مرسی

[تصویر:  238076_Q.png]

RE: کوئری SQL - تولید کنندگان مصرف کنندگان - کنکور ۸۶ - g_monireh - 07 بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۲۶ ب.ظ

(۲۷ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۳۶ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:  سلام عزیزان
من این سوال رو هر طور آنالیز میکنم به گزینه ۳ میرسم اما کلید میگه گزینه ۱
من میگم چون دو تا NOT EXIST اومده همدیگه رو خنثی میکنن (البته اگه عادی هم حساب کنم و تاثیرشون هم بدم باز به همین نتیجه میرسم)
داخلی ترین قسمت هم میگه تولید کننده ای که قطعه تولید کرده حالا به تعداد یک یا بیشتر، یعنی حداقل یک
شما چی میگین؟ مرسی

[تصویر:  238076_Q.png]

منم میگم ۳ میشه Undecided

RE: کوئری SQL - تولید کنندگان مصرف کنندگان - کنکور ۸۶ - آنجلا - ۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ق.ظ

نظر من: همون گزینه ۱ درسته.. دستور رو هم اینجوری بخونید : وجود نداشته باشد قطعه ای که تولید کننده ی S آن را نساخته باشد..یعنی تولیدکننده Sتمام قطعات را ساخته باشد...

RE: کوئری SQL - تولید کنندگان مصرف کنندگان - کنکور ۸۶ - explorer - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ق.ظ

من کتاب سنجش دارم و گفته این سوال مشکل نگارشی داشته و حدف شده

RE: کوئری SQL - تولید کنندگان مصرف کنندگان - کنکور ۸۶ - hosshah - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۶ ب.ظ

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۳۴ ق.ظ)آنجلا نوشته شده توسط:  نظر من: همون گزینه ۱ درسته.. دستور رو هم اینجوری بخونید : وجود نداشته باشد قطعه ای که تولید کننده ی S آن را نساخته باشد..یعنی تولیدکننده Sتمام قطعات را ساخته باشد...

خیلی ممنون

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۶ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط:  من کتاب سنجش دارم و گفته این سوال مشکل نگارشی داشته و حدف شده

لطف کردی دوست عزیز. مرسی