تالار گفتمان مانشت
مثالی با جستجو هزینه یکنواخت - نسخه‌ی قابل چاپ

مثالی با جستجو هزینه یکنواخت - masoud67 - 25 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۹ ب.ظ

سلام
جستجوی UCS این شکل به چه صورته . یه توضیحی بدید
گره پر رنگه گره هدفه

RE: مثالی با جستجو هزینه یکنواخت - Riemann - 25 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ

تا اونجایی که من یادمه یه صف اولویت داریم و ابتدا گره شروعمون رو توی صف داریم خارج میشه (expand) میشه و بچه هاش میان توی صف که هزینه هاشون ۱۰۰ و ۱۰ هست، توی تکرار بعد ۱۰ واسه expand شدن انتخاب میشه و بچه هاش با هزینه های ۵۰ و ۴۰ میان توی صف بعدش ۴۰ انتخاب میشه واسه expand شدن که ۱۱۰ و ۱۰۰ میان توی صف بعد ۵۰ خارج میشه و ۱۳۰ و ۱۴۰ میان توی صف و الان دیگه گره هدف پیدا میشه. همون الگوریتم BFS هست که به جای صف عادی از صف اولویت استفاده میکنه.
البته همه اینا رو مطمئن نیستم!

RE: مثالی با جستجو هزینه یکنواخت - masoud67 - 25 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ

(۲۵ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  تا اونجایی که من یادمه یه صف اولویت داریم و ابتدا گره شروعمون رو توی صف داریم خارج میشه (expand) میشه و بچه هاش میان توی صف که هزینه هاشون ۱۰۰ و ۱۰ هست، توی تکرار بعد ۱۰ واسه expand شدن انتخاب میشه و بچه هاش با هزینه های ۵۰ و ۴۰ میان توی صف بعدش ۴۰ انتخاب میشه واسه expand شدن که ۱۱۰ و ۱۰۰ میان توی صف بعد ۵۰ خارج میشه و ۱۳۰ و ۱۴۰ میان توی صف و الان دیگه گره هدف پیدا میشه. همون الگوریتم BFS هست که به جای صف عادی از صف اولویت استفاده میکنه.
البته همه اینا رو مطمئن نیستم!
فکر کنم درست گفتید. چون جواب گفته با ۵ مقایسه هدف بدست میاد. که اگه گره ۱۰۰ را بعد از گره ۱۰۰ دیگه ای که تو صف هست انتخاب کنیم میشه ۵ تا. ممنون