مثالی با جستجو هزینه یکنواخت - نسخهی قابل چاپ |
مثالی با جستجو هزینه یکنواخت - masoud67 - 25 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۹ ب.ظ
سلام جستجوی UCS این شکل به چه صورته . یه توضیحی بدید گره پر رنگه گره هدفه |
RE: مثالی با جستجو هزینه یکنواخت - Riemann - 25 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ
تا اونجایی که من یادمه یه صف اولویت داریم و ابتدا گره شروعمون رو توی صف داریم خارج میشه (expand) میشه و بچه هاش میان توی صف که هزینه هاشون ۱۰۰ و ۱۰ هست، توی تکرار بعد ۱۰ واسه expand شدن انتخاب میشه و بچه هاش با هزینه های ۵۰ و ۴۰ میان توی صف بعدش ۴۰ انتخاب میشه واسه expand شدن که ۱۱۰ و ۱۰۰ میان توی صف بعد ۵۰ خارج میشه و ۱۳۰ و ۱۴۰ میان توی صف و الان دیگه گره هدف پیدا میشه. همون الگوریتم BFS هست که به جای صف عادی از صف اولویت استفاده میکنه. البته همه اینا رو مطمئن نیستم! |
RE: مثالی با جستجو هزینه یکنواخت - masoud67 - 25 دى ۱۳۹۲ ۰۹:۲۴ ب.ظ
(۲۵ دى ۱۳۹۲ ۰۹:۱۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: تا اونجایی که من یادمه یه صف اولویت داریم و ابتدا گره شروعمون رو توی صف داریم خارج میشه (expand) میشه و بچه هاش میان توی صف که هزینه هاشون ۱۰۰ و ۱۰ هست، توی تکرار بعد ۱۰ واسه expand شدن انتخاب میشه و بچه هاش با هزینه های ۵۰ و ۴۰ میان توی صف بعدش ۴۰ انتخاب میشه واسه expand شدن که ۱۱۰ و ۱۰۰ میان توی صف بعد ۵۰ خارج میشه و ۱۳۰ و ۱۴۰ میان توی صف و الان دیگه گره هدف پیدا میشه. همون الگوریتم BFS هست که به جای صف عادی از صف اولویت استفاده میکنه.فکر کنم درست گفتید. چون جواب گفته با ۵ مقایسه هدف بدست میاد. که اگه گره ۱۰۰ را بعد از گره ۱۰۰ دیگه ای که تو صف هست انتخاب کنیم میشه ۵ تا. ممنون |