سوال از follow - نسخهی قابل چاپ |
سوال از follow - El@he - 22 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ
سلام دوستان این سوال آزمون آزمایشی سنجش هست، جامع دوم: خواسته که مجموعه follow متغیر T رو مشخص کنید: S --> TUSc | lamda T --> tU | lamda U --> u | lamda حروف بزرگ غیر ترمینال و کوچک ترمینال هست. ممنون |
RE: سوال از follow - AEM4949 - 22 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۴۹ ق.ظ
(۲۲ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط: سلام دوستان [tex]follow(T)=u,t,c[/tex] |
RE: سوال از follow - hosshah - 22 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۲۲ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط: سلام دوستاناز ابتدای گرامر شروع میکنیم [tex]follow(T)=first(U)[/tex] [tex]first(U)={u} Follow(U)[/tex] [tex]Follow(U)=follow(T) First(S)[/tex] [tex]First(S)=First(T) Follow(S)[/tex] [tex]Follow(S)=c[/tex] [tex]First(T)=t[/tex] باز هم میتونه ادامه پیدا کنه ولی تا همینجا هم همه پایانه عضو Follow شدن دیگه ما هم بیخیال میشیم |
RE: سوال از follow - El@he - 23 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ
(۲۲ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(22 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط: سلام دوستاناز ابتدای گرامر شروع میکنیم من هم فکر میکردم همینا بشه ولی سنجش توی کلیدش گفته t و c جوابه. یعنی اشتباه کرده؟ آخه باز توی یه سوال دیگه توی همین آزمون اینجوری اومده: در جدول LL1 گرامر زیر چند خانه خالی وجود خواهد داشت؟ S --> TUVS | lamda T --> tUV | lamda U --> uV | lamda V --> v بعد توی جوابش گفته سطرهای U و T و S دو خانه پر میشوند! یعنی مجموعه follow اینا ۲ هست؟! مگر سطر S همه ی ترمینال ها رو شامل نمیشه؟! چون مجموعه first برابر با t,u,v,lamda هست. و باز یه سوال دیگه هم همینجوری... یعنی ۳تا سوال اشتباه ؟! بعید نیست یه کم؟ |
RE: سوال از follow - AEM4949 - 23 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط:(22 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۰۷ ب.ظ)hosshah نوشته شده توسط:(22 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۰۲ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط: سلام دوستاناز ابتدای گرامر شروع میکنیم به هیچ وجه بعید نیست ، ما توی خود کنکور هم اشتباهات بچگانه زیادی داریم. در مورد سوال هم جدول ۶ خانه خالی دارد و سطر S همه ی ترمینال ها رو شامل میشه. چیزی که واضحه طراح سوالات کامپایلر این سوالاتی که شما ذکر کردی ، با قوانین اولیه فالو و فرست آشنایی نداره. |
RE: سوال از follow - hosshah - 23 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ق.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ ق.ظ)El@he نوشته شده توسط: من هم فکر میکردم همینا بشه ولی سنجش توی کلیدش گفته t و c جوابه. یعنی اشتباه کرده؟بعید که نیست حل شما درسته والا تا اونجا که من میدونم اگه میتونید سالی که این سوال ها اومده بگین من هم یه تستی بکنم |