مرتبه زمانی یک رابطه بازگشتی - نسخهی قابل چاپ |
مرتبه زمانی یک رابطه بازگشتی - amin222 - 21 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ق.ظ
سلام دوستان کسی میتونه راجع به بدست اوردن مرتبه زمانی رابطه زیر کمکی کنه [tex]T(n)=2T(n/2) T(3n/4) n[/tex] جوابش هم [tex]T(n)=O(n^2)[/tex] |
RE: مرتبه زمانی یک رابطه بازگشتی - misagh01 - 21 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ب.ظ
(۲۱ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۲۸ ق.ظ)amin222 نوشته شده توسط: سلام سلام دوست عزیز از درخت بازگشت استفاده میکنیم: n n/2 3n/4 n/4 3n/8 9n/16 3n/8 و ... جمع سطر اول: n جمع سطر دوم: ۵n/4 جمع سطر سوم: ۲۵n/16 همانطور که میبینید یک دنباله هندسی داریم با q=5/4 و تعداد عناصر این دنباله یا همون تعداد سطر ها لوگاریتم n برمبنای ۴/۳ هست. مجموع این دنباله ۲^n میشود. |
RE: مرتبه زمانی یک رابطه بازگشتی - amin222 - 21 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ب.ظ
دوست عزیز ممنونم از پاسختون ولی اشکال من همین تکیه آخر بقول شما ما لگاریتم n بر مبنای ۴/۳ سطر داریم یعنی باید لگاریتم n بر مبنای ۴/۳ جمله اول یک تصاعد هندسی با قدر نسبت ۵/۴ رو حساب کنیم درسته؟این عکسرو ببینید مشکل من اینجاست که علامت سوال گذاشتم بنظرم یه مشکل ریاضی دارم [attachment=14586] |
RE: مرتبه زمانی یک رابطه بازگشتی - misagh01 - 21 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ
(۲۱ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ب.ظ)amin222 نوشته شده توسط: دوست عزیز ممنونم از پاسختون خواهش میکنم ، من تصویر رو نتونستم ببینم خطا میده (نمیدونم چرا بعضی اوقات اینطوری میشه) ولی برای محاسبه مجموع سری هندسی در قسمتی که q به توان لگاریتم n برمبنای ۴/۳ هست از فرمول زیر استفاده کنید: [tex]\frac{5}{4}^{log_\frac{4}{3}{n}} = n^{log_\frac{4}{3}{\frac{5}{4}}}[/tex] که مقدار بالا به طور تقریبی برایرست با: [tex]n^{1}[/tex] که در نهایت مجموع سری از مرتبه [tex]n^{2}[/tex] میباشد. |
RE: مرتبه زمانی یک رابطه بازگشتی - amin222 - 21 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۵۰ ب.ظ
(۲۱ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)misagh01 نوشته شده توسط:(21 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ب.ظ)amin222 نوشته شده توسط: دوست عزیز ممنونم از پاسختون دستت درد نکنه گرفتم چی شد واقعا ممنون |
RE: مرتبه زمانی یک رابطه بازگشتی - raziiiiiiiiiiie - 23 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ب.ظ
سلام دوستان، مگه توصورت سوال نگفته(۲T(n/2؟ پس چرا تودرخت بازگشتی n/2 رو یکبار لحاظ کردین؟؟ |
RE: مرتبه زمانی یک رابطه بازگشتی - amin222 - 24 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ب.ظ)raziiiiiiiiiiie نوشته شده توسط: سلام دوستان، مگه توصورت سوال نگفته(۲T(n/2؟ پس چرا تودرخت بازگشتی n/2 رو یکبار لحاظ کردین؟؟ فکر کنم دوستمون از قلام انداخته ولی درست هست محاسباتش |
RE: مرتبه زمانی یک رابطه بازگشتی - misagh01 - 30 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۵۰ ب.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ب.ظ)raziiiiiiiiiiie نوشته شده توسط: سلام دوستان، مگه توصورت سوال نگفته(۲T(n/2؟ پس چرا تودرخت بازگشتی n/2 رو یکبار لحاظ کردین؟؟ سلام فکر میکنم حق با شماست، ممنون از تذکرتون. با احتساب ۲ بار n/2 فرمول زیر تغییر میکنه : [tex]\frac{5}{4}^{log_\frac{4}{3}{n}} = n^{log_\frac{4}{3}{\frac{5}{4}}}[/tex] تبدیل میشه به: [tex]\frac{7}{4}^{log_\frac{4}{3}{n}} = n^{log_\frac{4}{3}{\frac{7}{4}}} \simeq n^{1}[/tex] که در نهایت جواب مجموع سری هندسی با فرمول بالا میشه همون [tex]n^{2}[/tex] . |