با تراز ۵۳۴۶ هوش میشه فردوس یا بوئین قبول شد ضمنا سهمیه بسیجی هم هست؟ - نسخهی قابل چاپ |
با تراز ۵۳۴۶ هوش میشه فردوس یا بوئین قبول شد ضمنا سهمیه بسیجی هم هست؟ - nasrolah - 16 دى ۱۳۹۲ ۰۸:۱۸ ب.ظ
لطفا دوستان راهنمایی کنید با تراز ۵۳۴۶ که آخرین تراز فردوس تکمیل مهر ۵۷۶۵ بود آیا قبول میشه شد با نه ؟ اگه کارنامه های هوش مصنوعی سالهای قبل رو هم داشته باشید بذارید ممنون میشم آیا با این تراز میشه قبول شد؟ |
با تراز ۵۳۴۶ هوش میشه فردوس یا بوئین قبول شد ضمنا سهمیه بسیجی هم هست؟ - eh3an2010 - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۸ ق.ظ
یه راهنمایی!! این سهمیه بسیجی کلا از تو پستت حذف کن بیان جوابتو بدن!! |
با تراز ۵۳۴۶ هوش میشه فردوس یا بوئین قبول شد ضمنا سهمیه بسیجی هم هست؟ - nasrolah - 17 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۳ ب.ظ
آقا ویرایش شد من اکثرا نگاه کردم پارسال معماری ۵۸۸۲ بود تکمیل اول تکمیل دوم بهمن ماه اومده بود شده بود ۵۰۵۶ ترازآخرین نفر قبولی و نرم افزار هم همچنین این بنده خدا ۸۰۰ تا نمیخواد بیاد پایین ۵۷۰۰ تویه هوش فردوس ۴۰۰ تا بیاد پایین بشه ۵۳۰۰ در تکمیل بهمن امکان پذیر هست؟عایا؟؟؟ |
با تراز ۵۳۴۶ هوش میشه فردوس یا بوئین قبول شد ضمنا سهمیه بسیجی هم هست؟ - nasrolah - 08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ ق.ظ
بعد از نتایج تکمیل ظرفیت نتیجه رو میگم دوستانی که خواستند هوش مصنوعی تکمیل ظرفیت کنند بهمن ماه تراز آخرین نفر تا ۵۲۰۰ پایین اومد . امید وارم همتون موفق باشین در ضمن هرکسی درمورد هوش سوالی براش بود خوشحال میم راهنمایی کنم .بعضیا الکی اینجا منفی میدند |