راهنمایی و مشاوره در خصوص تحصیل در رشته مهندسی نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
راهنمایی و مشاوره در خصوص تحصیل در رشته مهندسی نرم افزار - cyrus1368 - 14 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۱۰ ب.ظ
سلام دوستان من دانشجوی مهندسی مکانیک بودم که علاقه مند به برنامه نویسی هستم، در سطح مقدماتی هم برنامه نویسی کار کردم بعد از چند سال تحصیل در رشته مکانیک به دلیل علاقه نداشتن بالاخره با مدرک کاردانی اخراج شدم!! حالا میخام در رشته مورد علاقم ادامه تحصیل بدم (البته بعد از سربازی) اما با تحقیقاتی که کردم حرفای ضد و نقیضی شنیدم از شما که دانشجوی همین رشته ها داشتین این سوالا رو دارم ۱- من میتونم بدون وارد شدن به دانشگاه خودم برنامه نویسی و مباحث مربوط رو کار کنم یا حتما لازمه که تحصیلات اکادمیک داشته باشم ۲- با توجه به اینکه من هم میتونم کنکور کاردانی به کارشناسی بدم، هم کنکور سراسری شرکت کنم و مهندسی کامپیوتر قبول شم به نظرتون کدوم راه بهتره؟ ممنون میشم راهنمایییم کنید تا از بلاتکلیفی در بیام |
راهنمایی و مشاوره در خصوص تحصیل در رشته مهندسی نرم افزار - cyrus1368 - 18 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ق.ظ
انگار اینجا کسی علاقه ای به جواب دادن نداره!!!!! |
راهنمایی و مشاوره در خصوص تحصیل در رشته مهندسی نرم افزار - A V A - 18 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ
همه ی دروس رشته ی نرم افزار برنامه نویسی نیست و شاید ٢ الی ٣ تا درس کامل برنامه نویسی باشه، کلیت این رشته تولید نرم افزاره، و کسی که برنامه نویس هست با کسی که مهندس نرم افزار هست خیلی متفاوته بنظرم، اگر فقط برنامه نویسی رو دوست داشته باشین نیازی به تحصیلات آکادمیک نیست، برنامه نویسی چیزی هست که آدم خودش میتونه با مطالعه و کد زدن خوب یاد بگیره، البته اگر سلف استادیتون خوب نیست بهتره اول با یه موسسه ی خوب شروع کنین. من برنامه نویسای موفقی رو اطرافم میشناسم که حتی دانشگاه نرفتن! به نظرم اگر صرفا کد زدن رو دوست دارین، رشته ی نرم افزار راضیتون نمیکنه. |