|
|
بحث و بررسی آزمون جامع اول مدرسان (مهندسی کامپیوتر) - نسخهی قابل چاپ |
|
بحث و بررسی آزمون جامع اول مدرسان (مهندسی کامپیوتر) - izadan11 - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۱۹ ب.ظ
از این آزمون اصلا خوشم نیومد خیلی سوالا رو آبکی و حفظی داده بودن الکی الکی ۳ تا ریاضی مهندسیش رو تونستم حل کنم درصدام خوب شد ولی اعتمادی به این درصدا نیست (چون اصلا ربطی به سوالای کنکور نداشت)سوال ۵۲ می دونستم Nهست ولی الگوریتمش رو بلد نیستم اون الگوریتمی هم خودش آورده قابل قبول نیست (خنده ام گرفت وقتی جوابش رو دیدم) یه جایی قبلا الگوریتمش ر خوندم ولی نفهمیدمش فکر کنم تو مباحث میانه بود ![]() درصدام زبان ۰ ریاضی ۵۴ مشترک ۶۸ تخصص معماری ۴ تخصصی نرم ۶ تخصصی هوش ۵۶ |
|
بحث و بررسی آزمون جامع اول مدرسان (مهندسی کامپیوتر) - GentleGhost - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۰ ب.ظ
آقا چرا این مدرسان عاشق hash ه انقد؟!؟!
|
|
بحث و بررسی آزمون جامع اول مدرسان (مهندسی کامپیوتر) - fulgent - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ ب.ظ
چرا کارنامه ها نمیاد؟!! دفعه های قبل حداقل درصدها رو تا این موقع اسمس می زدن ولی این دفعه انگار خبری نیست!
|
|
بحث و بررسی آزمون جامع اول مدرسان (مهندسی کامپیوتر) - explorer - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۱۲ ب.ظ
یادشون رفته
|
RE: بحث و بررسی آزمون جامع اول مدرسان (مهندسی کامپیوتر) - fulgent - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۱۲ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: یادشون رفته شما از نتایجی که میگیرید راضی هستین؟ وقتی درصدهای بچه های پارسه رو میبینم خیلی به حال خودم افسوس می خورم! یعنی اینقدر تنبلم! ![]()
|
|
بحث و بررسی آزمون جامع اول مدرسان (مهندسی کامپیوتر) - fulgent - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۴۳ ب.ظ
بالاترین درصد دروس تخصصی نرم افزار رشته کامپیوتر مدرسان ۴۵/۸۳ بوده به نظرتون این یعنی چی؟!!!! یعنی واقعا سوالا استاندارد نیست یا ما خیلی اوضاع تخصصیمون داغونه؟!!! |
بحث و بررسی آزمون جامع اول مدرسان (مهندسی کامپیوتر) - mahyar0011 - 14 دى ۱۳۹۲ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۲ ۰۷:۱۷ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط:(13 دى ۱۳۹۲ ۰۷:۱۲ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: یادشون رفته منکه راضیم چون هرکس به اندازه تلاش خودش نتیجه میگیره این دیگه افسوس خوردن و تنبلی نیست... خیلی مراقب باش که این افکار به آرامشت لطمه نزنه . تو این زمان جالب نیست که روحیه ات خراب بشه . |